e617b17b291bd745e278fbfd7c242835-1De grote Etappekoersen gaan starten. De eerste die we mogen begroeten is de Giro d'Italia. 

Op zaterdag 8 mei 2021 start de 104e Giro d'Italia in Turijn. Wil je alle etappes vanaf het puntje van je stoel beleven? Of vind je het gewoon leuk om mee te doen met een spannend spel? Speel dan mee in het Giro d'Italia spel en kijk wie er over de meeste wielerkennis beschikt. Deelname is gratis.

Het is daarom weer tijd om je voorspellingen te gaan doen en de competitie der competities af te trappen via de site van WorldCyclingStats.com. We hebben hier onze eigen AAFC 'League' , waarin we onze voorspellende kwaliteiten tegen elkaar toetsen.

Log hier in op de site met je Mijn Fietsclub gegevens om het league-password zichtbaar te maken. Ga dan naar AAFC GIRO SPEL  en gebruik het league-password om mee te doen!

Op de site van de World Cycling Stats kun je je eigen ploeg samenstellen door op 'Wielerploeg / Overzicht' te klikken! Hierna kun je op de tabs "Renners", "Ploeg" en de rest van je tabs je eigen voorspellingen opgeven! Let the best one win!

In de besloten Facebook groep zal het password ook gedeeld worden.

Wachtwoord AAFC League

Inloggen om het wachtwoord te bekijken.