ABN AMRO Fietsclubkleding

 

shirt-front-3d

Exclusief clubtenue in eigentijds design

Een beetje fietsclub heeft eigen kleding dus ook wij zodat je gesoigneerd op het zadel zit. Deze kledinglijn is exclusief beschikbaar voor de leden van de ABN AMRO Fietsclub. Zie je iemand in dit shirt fietsen, dan is het een clublid, net als jij! 

Net als de vorige kledinglijn wordt ook deze kleding geproduceerd door Bioracer. Zij leveren degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. We hebben gekozen voor de 'prof bodyfit' serie. Aerodynamisch, getailleerd met raglan mouwen met naadloze mouweinden. Er is een dames -en een heren kledinglijn waarbij je voor de broeken kunt kiezen voor specifieke zemen.   

De volgende items zijn in het speciale ABN AMRO fietsclub design verkrijgbaar

Kleding stuk Prijs (incl BTW)
Fietsshirt korte mouwen 44,50
Fietsshirt kort mouwen SMOOTH* 46,00
Bib short / fietsbroek met zeem 65,00
Bib short SIRIO / fietsbroek met zeem 81,50
Bib long / lange fietsbroek met zeem 89,50
Trui lange mouwen 50,50
Wind vest 56,50
Armstukken** 23,00
Beenstukken** (oude voorraad) 20,57 

* Het smooth shirt is van extra gladde en elastische stof en heeft een wat strakkere pasvorm

**Voor een arm -en beenstukken geldt dat ze vanaf 12 stuks geproduceerd kunnen worden. Het hangt dus af van het aantal bestellingen of deze geleverd kunnen worden.

Vapor zeem en Sirio bibshort

Bioracer is continu bezig met nieuwe innovaties en levert ons tegenwoordigde nieuwe Vapor zeem. Ondersteuning en perforaties op de juiste plaatsen zorgen voor ademend vermogen en optimale vochtregulatie. De Vapor 3D-webbing technologie zorgt voor een comfortabele demping. Zo zit jij nog comfortabeler op je zadel.

Voor de dameslijn hebben we gekozen voor de Smooth Vapor Uni, en voor de herenlijn voor de Smooth Vapor Men.

Daarnaast is er voor de liefhebber een tweede broek aan de kledinglijn toegevoegd. De Race Proven Sirio-bibshort biedt een nog mooiere Mesh stof, meer comfort en is in combinatie met de Vapor zeem het parade paardje in de Biorace-lijn.bib-3d

 

Gratis wielershirt voor nieuwe leden

Nieuwe leden hebben recht op een gratis* wielershirt. Via Mijn Fietsclub vinden nieuwe leden een link waar je je gewenste maat kunt bestellen. Deze bestelling kan je het hele jaar door opgeven, deze is niet gebonden aan de openstelling van de webshop.
Bij de eerstvolgende openstelling van de webshop zal het bestuur jouw shirt laten maken. We hebben geen voorraden, wacht dus even af tot de volgende bestelperiode voorbij is!

Waarom wordt er maar een paar keer per jaar geleverd?

Bioracer produceert onze kleding op bestelling, we houden geen voorraden aan. Een paar keer per jaar laten we alles produceren wat in onze webshop besteld is! Op deze manier kan iedereen aan zijn kleding komen en hebben we als club geen kosten aan voorraad. Houdt de nieuwsbrieven van de Fietsclub in de gaten wanneer we een nieuwe bestelling gaan doen, of kijk in de  webshop !!

NB de webshop software geeft aan dat er voorraad is, dat is helaas niet het geval!!

Welke maat?

De ABN AMRO Fietsclub kleding komt uit verschillende lijnen van BioRacer, voor de shirts check je je maat in de tabellen onder 'Prof', voor de broeken controleer je je maat onder 'Race Proven' in deze maattabel.

 

*Als je je lidmaatschap beëindigt voordat je twee volle kalenderjaren lid bent geweest, zullen we voor het ontvangen wielershirt een eigen bijdrage van € 25,- incasseren.