ABN AMRO Fietskleding

 

shirt-front-3d

Exclusief clubtenue in eigentijds design

Een beetje fietsclub heeft eigen kleding dus ook wij zodat je gesoigneerd op het zadel zit. Deze kledinglijn is exclusief beschikbaar voor de leden van de ABN AMRO Fietsclub. Zie je iemand in dit shirt fietsen, dan is het een clublid, net als jij! 

Net als de vorige kledinglijn wordt ook deze kleding geproduceerd door Bioracer. Zij leveren degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. We hebben gekozen voor de 'prof bodyfit' serie. Aerodynamisch, getailleerd met raglan mouwen met naadloze mouweinden. Er is een dames -en een heren kledinglijn waarbij je voor de broeken kunt kiezen voor specifieke zemen.   

De volgende items zijn in het speciale ABN AMRO fietsclub design verkrijgbaar

Kleding stuk Prijs (incl BTW)
Fietsshirt korte mouwen 37,51
Fietsshirt kort mouwen SMOOTH* 39,33
Bib short / fietsbroek met zeem 56,87
Bib long / lange fietsbroek met zeem 89,54
Shirt lange mouwen 43,56
Wind vest 45,98
Armstukken** 16,34
Beenstukken** 20,57

* Het smooth shirt is van extra gladde en elastische stof en heeft een wat strakkere pasvorm

**Voor een arm -en beenstukken geldt dat ze vanaf 12 stuks geproduceerd kunnen worden. Het hangt dus af van het aantal bestellingen of deze geleverd kunnen worden.

Zemen:

Bestel je een bib short of bib tight dan kun je, per lijn, kiezen uit een tweetal specifieke bib-3dzemen. 

Dameslijn:

  • Lady 3 D
  • Smooth Uni

Herenlijn:

  • Smooth Men
  • Smooth Uni

Meer info over de zemen vindt je op de site van Bioracer onder menu item ‘Technologie’.

 

Gratis wielershirt voor nieuwe leden

Nieuwe leden hebben recht op een gratis* wielershirt. Via Mijn Fietsclub vinden nieuwe leden een link waar je je gewenste maat kunt bestellen. Deze bestelling kan je het hele jaar door opgeven, deze is niet gebonden aan de openstelling van de webshop.
Bij de eerstvolgende openstelling van de webshop zal het bestuur jouw shirt laten maken. We hebben geen voorraden, wacht dus even af tot de volgende bestelperiode voorbij is!

Waarom is de webshop maar een paar keer per jaar open?

Bioracer produceert onze kleding op bestelling, we houden geen voorraden aan. Een paar keer per jaar openen we onze webshop om je bestellingen te kunnen doen! Op deze manier kan iedereen aan zijn kleding komen en hebben we als club geen kosten aan voorraad. Houdt de nieuwsbrieven van de Fietsclub in de gaten of kijk of de webshop open is!!

Welke maat?

De laatste lijn van de Team ABN AMRO kleding is ook geproduceerd door Bioracer. Heb je hier al passende kleding van dan weet je je maat.

De maat tabel van Bioracer vindt je hier.

 

*Als je je lidmaatschap beëindigt voordat je twee volle kalenderjaren lid bent geweest, zullen we voor het ontvangen wielershirt een eigen bijdrage van € 25,- incasseren.