597ba6 c120b458b9034d6c81cd57079c75439e

De Fietsclub

Ken je dat? Op zaterdag of zondag een lekker stuk willen fietsen maar jouw vaste fietsmaatjes kunnen weer eens om uiteenlopende redenen niet mee. En alleen opstappen is ook weer zoiets. Of wil je eens iets anders dan jouw standaard rondje? De Fietsclub wil je daarbij helpen. 

De Fietsclub is er voor en door de wielrenners en mountainbikers binnen de bank en uit het hele land.  Door tijdens het fietsseizoen geregeld samen met collega’s een mooie fietstocht uit te zoeken is er altijd wel iemand om mee te fietsen. Of je nu een rondje van 60 kilometer op rustig tempo wil fietsen, of meer dan 150 km wilt afzien met gemiddelde snelheden die er niet om liegen, er wordt op alle niveau’s in teamverband gefietst. Een aantal keer per jaar doen we samen mee aan de grote Klassiekers op de NTFU kalender.   

3b01e0aa55604711a487b503d1c4073b

Lid worden

Als Fietsclub zijn we aangesloten bij de NTFU. Door lid te worden profiteer je dus direct van alle voordelen die de grootste wielerbond van Nederland te bieden heeft. De tochten waaraan we deelnemen worden georganiseerd door NTFU aangesloten fietsclubs. Zo kunnen we ook in het hele land meedoen aan mooie tochten, of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Groningen of Maastricht woont of werkt. 

Daarnaast wil de AAFC ook dé Community voor sportieve fietsers binnen de bank worden.

De Fietsclub wil via haar leden meehelpen bij de activiteiten van onze collega’s die zich inzetten bij grote fietsevenementen voor goede doelen, zoals Alpe d’Huzes, Mont Ventoux, Home Ride, Giro di Kika etc. Dat kan bijvoorbeeld door actief mee te doen aan een evenement, maar ook juist te helpen bij fondsenwerving en verkrijgen van bekendheid binnen en buiten de bank.

De contributie bedraagt:
- 50€ per jaar voor medewerkers en oud-medewerkers van ABN AMRO en dochters. Ook externe medewerkers! 
- 70€ per jaar voor personen die nooit werkzaam zijn geweest voor ABN AMRO of dochters.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.  Bij aanmelding na 1 september bedraagt de contributie voor de rest van dat jaar plus het daaropvolgende jaar 70€, respectievelijk 98€. Aanmeldingen vanaf 1 december betalen alleen het volgende jaar; het NTFU lidmaatschap gaat dan in per 1 januari. Opzeggingen kunnen tot 1 december van het lopende verenigingsjaar doorgegeven worden. Dat is ook het ijkmoment van de NTFU voor verlenging voor het komende jaar.

597ba6 a3f847aeaa1b44d1bf08177dca9772a0

Voordelen op een rij

Als je lid bent ontvang je direct veel voordeel:

  • Samen deelnemen aan fietstochten op alle niveaus tegen gereduceerd tarief.
  • Alle voordelen van het NTFU lidmaatschap zoals een fiets schadeverzekering, FIETSSPORT magazine, aantrekkelijke kortingen op fietsmaterialen enz.
  • 4x per jaar een speciale clubavond rond het thema fietsen, met bijvoorbeeld onderhoudtips of trainingsuitleg.
  • Gratis het officiële ABN AMRO Fietsclub wielershirt voor nieuwe leden.
  • Fietstrainingen onder professionele begeleiding.
  • Daarnaast profiteer je direct van alle voordelen die de PV ABN AMRO biedt.

  Maar we willen op nog meer bereiken:

  • Sportmedisch advies bij voorbereiding van bijzondere sportieve prestaties zoals lange afstandstochten.
  • Op termijn het organiseren van een eigen ABN AMRO Wieler Classic voor het Goede Doel.

Als je je lidmaatschap beëindigt voordat je twee volle kalenderjaren lid bent geweest, zullen we voor het ontvangen wielershirt een eigen bijdrage van € 25,- incasseren.