Trainingen met AAFC en The Cycling Academy

 
20161030 095236

Indoor Trainingen

De afgelopen jaren hebben we een hele fijne samenwerking opgebouwd met The Cycling Academy. 
De Cycling Academy is opgezet door Sheila Gemin. Sheila is een gedreven sportster, die voor haar deelname aan Alpe d'HuZes in de winter van 2012 zich realiseerde dat ze heel veel moest werken aan haar duurvermogen.
Na een oproep op LinkedIn onder andere Alpe d'HuZes deelnemers had ze binnen no-time een groep van meer dan 100 enthousiastelingen die ze heeft begeleid in het opbouwen van hun duurvermogen in aanloop naar het evenenemt. Hiermee was het fundament gelegd voor de verdere opbouw van The Cycling Academy, waarmee ze nu verspreid over meerdere locaties met vele trainers in het hele land fietsers de koude wintermaanden voorbereid op wat komen gaat!

 

TheCyclingAcademylogo

Exclusieve aanbieding voor ABN AMRO

Speciaal voor de medewerkers van ABN AMRO hebben we een exclusieve aanbieding voor het trainingsseizoen 2018-2019. Voor de prijs van een 10-rittenkaart (à 175 euro) mag je 12 keer komen trainen.

Je kunt trainingen op alle locaties volgen, je bent dus niet gebonden aan Amsterdam. Na betaling worden je credits verwerkt in het reserveringsysteem. Als je een inlog hebt dan kun je deze weer gebruiken. Ben je nieuw bij The Cycling Academy dan ontvang je een inlogcode van het systeem WhoWod.

Voor meer informatie lees dit nieuwsbericht.

Na inschrijving zal gecontroleerd worden of je ABN AMRO medewerker bent óf lid bent van de ABNA AMRO personeelsvereniging.

Fietstrainingen1

Buitentraningen

De ABN AMRO Fietsclub traint al enkele jaren lustig mee indoor, maar vanaf het voorjaar zijn er ook de  buitentrainingen. Ieder jaar nemen daar weer meer leden aan deel. Tijdens deze trainingen zijn we door de ervaring van Joost Rusche, nog ervarener wegpiraten geworden!

Er wordt gewerkt aan conditie, veiligheid in het peloton, tijdrijden, kop-over-kop rijden, bochtentechniek, klimmen en nog veel meer. 

Voor de deelnemers in 2016 en 2017 was het het vaste dinsdagavond rondje, maar dan beter ! In 2018 hebben we het aantal trainingen zelfs uitgebreid. Kijk in de kalender voor details!

Shutterstock 105040964

Mountainbike trainingen

Intensieve Interval Trainingen

In de maanden april, mei en juni kun je voor mountainbike specifieke trainingen meedoen met de trainingsgroep van Cees Munster Duursport en Begeleiding. Cees hanteert de ' High Intensive Interval Training' methode. Korte, intensieve intervallen, gecombineerd met techniek. Zowel conditie als techniek krijgen een flinke boost. De trainingen worden gegeven in Spaarnwoude en Schoorl (niveau: gevorderd)

 

 

MTB Clinics

Een aantal keren per jaar organiseren we een MTB clinic. Hier herhalen we de basics van het sturen, remmen, dalen en klimmen en combineren dat met een rondje op een van de parcoursen in Nederland. Geschikt voor alle niveaus. Houd de kalender in de gaten voor meer details.

Trainen in 't Twiske

In het voorjaar van 2017 gaan we starten, mits voldoende animo, met een aantal MTB traningen in 't Twiske. Dit recreatiegebied ligt ten noorden van Amsterdam en er zijn 2 MTB parcours aangelegd die zeer geschikt zijn om op te trainen. Vanuit de locaties in Amsterdam e.o is dit ook per MTB goed te bereiken. Meer informatie volgt