Bestuur

Het bestuur bestaat uit fietsliefhebbers; fietsen is leuk maar het samen fietsen is nog leuker. Daarom besteden zij 'kostbare fietstijd' aan het vergaderen over hoe het nog leuker en beter kan.

Daarnaast geven zij graag het goede voorbeeld en zijn dus vaak van de partij op de AAFC fietsactiviteiten.

Willem

Willem Boddendijk - voorzitter

Deed 5 keer mee aan Alpe d' huZes en trainde er fanatiek voor oa bij de TCA indoortrainingen. Pakt regelmatig een klassieker en is een doorzetter. Reed ook de Elfstedentocht in niet al te beste weersomstandigheden. Zit ook op Zwift. Mag wel eens wat meer trainen

Maurits

Maurits de Neree - secretaris

Zit regelmatig op de fiets en is dol op de locale klassiekers als de Kneterman Classic of de Boretti Classic, was van de partij op de TCA Indoortrainingen en trainde daar voor de Cape Town Cycle Tour, werelds grootste fietsrace. Heeft sinds vorig jaar ook het mountainbiken ontdekt.

Martin

Martin Peys - sjef munten

Fanatieke fietser, ijzervreter, op zowel racefiets als mountainbike. Heeft in zijn lange fietscarriere een indrukwekkende verzameling ABN AMRO fietstruien verzameld. Reed de Marmotte al eens, deed mee aan Alpe d'HuZes en rijdt veel locale tochten maar is ook present op de grotere 'klassieke' tochten als Limburgs Mooiste of de Amstel Gold race. Is de laatste tijd onze pechvogel, wat hem wel een mooie nieuwe fiets heeft opgeleverd!

whatsapp-image-2019-01-07-at-18-21-36-kopie

Linda Boersma - sjeffin reesfiets

Fanatieke fietster. Rijd graag de toertochten mee en traint ook veel mee bij TCA. Rijdt sinds kort op een prachtige nieuwe fiets, waarmee ze de rest van het bestuur stof zal laten eten. 

Robert Beumer Helm

Robert Beumer - Sjef reesfiets

Fanatieke racefietser, zeker op reis. Houdt van vakantietripjes met de ABN AMRO Fietsclub en is een graag geziene gast in hele natte uitvoeringen van de Amstel Gold Race.

Wil graag in het bestuur komen, als de volgende ALV hiermee instemt.