Algemeen

Contact

Werk informatie

Postactieven hebben geen werk e-mail adres meer. Zij kunnen volstaan met 2 x hun privé e-mail adres in te vullen ( 1 x bij privé e-mail adres en 1x bij werk e-mail adres).

Privé Adres

Lidmaatschap

Door deze aanmelding te verzenden geef ik toestemming aan de Personeelsvereniging ABN AMRO om vanaf volgend jaar de verschuldigde contributie jaarlijks van mijn rekening te incasseren. Het is alleen mogelijk om lid te worden als je instemt met automatische incasso, andere betaalmogelijkheden kunnen we niet ondersteunen.

De contributie voor het huidige jaar betaal ik met iDEAL, zodra ik op 'Verzenden' klik. De automatische incasso geldt voor de volgende verenigingsjaren.

Fietssport voorkeur en kleding

Nadat je aanmelding is afgerond en je je mailadres bevestigd hebt, ontvang je inloggegevens voor de Fietsclub website. In de welkomstmail staat beschreven hoe je je kledingbestelling kunt doorgeven!

Door op 'Verzenden'  te klikken, accepteer ik dat de ABN AMRO Fietsclub mijn gegevens opslaat voor eigen gebruik en mag gebruiken om mij aan te melden bij de Nederlandser Toer Fiets Unie.

Ik zal de contributie voor het lopende verenigingsjaar met iDEAL betalen in de volgende stap.


Beveiligingscode Beveiligingscode