Buitenland weekend (geannuleerd)

vrijdag 31 mei 2024

 
Vervolgdata
zaterdag 1 juni 2024, zondag 2 juni 2024
Inschrijfperiode
woensdag 8 november 2023 t/m donderdag 30 mei 2024
Locatie
ACHAT Hotel Monschau
 

 

pxl-20221113-155355282-effectsHet fietsweekend van de ABN AMRO Fietsclub vindt plaats van 31 mei tm 2 juni in het pittoreske Monschau in prachtige Eifel. Het is een keine 3 uur rijden vanaf Amsterdam. Deze omgeving heeft prachtige heuvels, eindeloze meren, geweldige fietspaden (op voormalig treintracé) en je fietst zo Belgie binnen.

Het hotel

Dit 4-sterrenhotel in Monschau beschikt over een groot binnenbad en verzorgt een uitgebreid ontbijtbuffet. Het ligt op slechts 5 km van de Belgische grens en wordt omringd door goed bewegwijzerde wandel- en fietspaden. De kamers van het ACHAT Hotel Monschau zijn voorzien van satelliet-tv. De moderne badkamer is uitgerust met toiletartikelen en een haardroger.

Een gevarieerd ontbijtbuffet wordt elke ochtend geserveerd in de ontbijtruimte. In de avond biedt restaurant Haus Wiesenthal lokale gerechten en een verscheidenheid aan drankjes.

monschauTer ontspanning kun je gebruikmaken van de sauna en het zwembad van het hotel. Het omliggende nationaal park Eifel beschikt over prachtige meren en bossen die je kunt verkennen. Het centrum van Monschau ligt op 5 minuten wandelen van het ACHAT Hotel Monschau.

Deelnemers

We hebben voor 10 pesonen kamers gereserveerd. Mochten er meer aanmeldingen komen, dan zullen we natuurlijk zoeken naar alternatieven, maar zorg dat je er snel bij bent.