#SAMENDEKALENDERBERAMEN 19 februari (ook via webex)

Geplaatst op 30-01-2018  -  Categorie: Algemeen

wearecycling1Inmiddels zijn we alweer ruimschoots in 2018 beland en dus is het tijd voor de jaarlijkse ALV. Die proberen we leuk, actief en zo kort mogelijk te houden. Toch willen we even stil staan bij de successen van 2017, zaken die beter kunnen en een blik op de financiën kan ook geen kwaad. Dit is tenslotte ook het moment waarop het bestuur verantwoording aflegt richting de leden. En laten we niet vergeten vooruit te blikken naar al dat moois wat we in 2018 gaan realiseren. Je kunt er maar beter bij zijn!

Kwartaalplanning

Over moois gesproken, het grootste deel van de avond is gereserveerd voor iets nieuws; de eerste kwartaal planning van de fietsclub. Met zijn allen bepalen we wat we op de (fiets) kalender zetten voor de maanden april, mei en juni. We krijgen inzicht in welke tochten het populairst zijn, checken of alle doelgroepen binnen de club voldoende aan bod komen en zijn de activiteiten goed verspreid over de beschikbare tijd.

Je hebt over deze aanpak al het een en ander kunnen lezen maar nu wordt het ‘menens’ met de Agile aanpak binnen de club. Aanwezig zijn betekent meedenken, mee bepalen en meedoen met jouw ABN AMRO Fietsclub. 

Je bent van harte welkom in Circl, vergaderkamer 3. We starten om 17.30 uur. Inloop vanaf 17.15 uur.

De ALV en Kwartaalplanning zijn ook te volgen via Webex zodat je ook, op afstand, kunt meedoen. Details vind je op de inschrijf pagina.

Niet geheel onbelangrijk: Na de kwartaalplanning kan nog even nagepraat worden onder het genot van een drankje in de Circl Roof Top Bar. Het eerste drankje is van de ABN AMRO Fietsclub.     

Inschrijven voor deze avond kan hier: Inschrijven