25 Maart Wielercafe met Danny Nelissen en zijn vooruitblik op het wielerjaar 2021 (aansluitend ALV)

Geplaatst op 02-03-2021  -  Categorie: Algemeen

dannynelissen-knipsel-png

Op 25 maart om 19.00 uur hebben we een primeur voor de ABN AMRO Fietsclub. Omdat we geen mogelijheid hebben om elkaar live te treffen of om fietsevenementen samen te bezoeken, organiseren we een geweldig online Wielercafe met prominente gasten.

Live Podcast opname met Danny Nelissen

ae204350490f16f289153f5c4cd6657c

Tijdens het ABN AMRO Fietslcub online Wielercafe zal Danny Nelissen zijn vooruitblik geven op het wielerjaar 2021. Danny is bekend als voormalig professioneel wielrenner bij o.a. PDM en sportman van het jaar 1995. Hij is ook bekend van zijn TV optredens bij Tour du Jour en als commentator bij NOS en Eurosport. Tegenwoordig is hij Commercial Manager van het  Shimano Experience Center in Valkenburg.

Om de avond vorm te geven zal Kamiel Reckman, bekend van de Velofilie podcast het gesprek leiden, we zullen eigenlijk getuige zijn van een online opname van een podcast! Kamiel maakt de de Velofilie podcast samen met Mirko Schrijvershof, lid van onze Fietsclub. Mirko heeft ons geweldig geholpen met het organiseren van dit wielercafe ! Wist je dat Kamiel ook oud-collega is? In zijn jonge jaren heeft hij nog bij onze bank gewerkt!

 Na het interview is er gelegenheid om in gesprek te gaan met Danny. Als je je inschrijft kun je je vraag alvast doorgeven, zodat Danny zich kan voorbereiden op deze intelligente vragen! 

koerspret-logo-sinds-2019Koerspret Wielerbier pakket om het cafe compleet te maken

We hebben dit najaar al kennis gemaakt met Peter Koning tijdens de strandclinic in Bergen. Peter is ook initiatiefnemer van Koerspret Wielerbier, want er is geen mooiere combinatie dan Wielrennen en Wielerbier! Om dit wielercafe compleet te maken regelt Peter voor de eerste 30 leden die zich inschrijven een gratis pakket met 2 biertjes van Koerspret en stuurt het op naar je huisadres. Niet-leden betalen alleen de kostprijs en verzendkosten van €10.00. Zo wordt het toch een échte cafe avond, ook al is het online!

Wielercafe voor álle fietsliefhebbers binnen ABN AMRO

Het Wielercafe is toegankelijk voor alle fietsliefhebbers van ABN AMRO. We willen een geweldige wielersfeer maken, waar we allemaal van kunnen genieten. En wie weet, misschien zijn er wel collega's bij die lid willen worden van onze mooie Fietsclub ! 

Aansluitend Algemene Ledenvergadering

Als we na het wielercafe toch online bij elkaar zijn, dan willen we graag afsluiten met de clubleden in een ALV. Dan kunnen we toelichten hoe we het clubjaar 2021 voor ons zien, ons nieuwe bestuurslid Robert aan je voorstellen en uiteraard de o zo belangrijke jaarcijfers doornemen.  

Schrijf je nu in

Om aanwezig te kunnen zijn op ons online wielercafe moet je je alleen even aanmelden. Geef dan ook meteen door welke twee Koerspret Wielerbiertjes je wil ontvangen en geef alvast je vraag voor Danny door, zodat hij zich kan voorbereiden! Leden kunnen hun biertjes gratis krijgen als zij bovenaan het inschrijfformulier inloggen met hun Mijn Fietslcub account, dan wordt ook je adres bezorgautomatisch ingevuld. 

Enkele dagen voor het Wielercafe sturen we de Microsoft Teams link naar de deelnemers.

Inschrijven