Afsluitrit 2019 - 13 oktober, ABN AMRO Sportpark

Geplaatst op 01-10-2019  -  Categorie: Algemeen

Door het herfstachtige weer van de afgelopen tijd worden we hard met de neus op de feiten gedrukt; het wielerseizoen is bijna weer voorbij. Voorbij die lange toertochten door het Nederlandse landschap,  het afzien in de bergen, of dat lekkere trainingsrondje op een zwoele zomeravond. Tijd dus om de Tacx weer op te stellen, te starten cycling-3466004-960-720met Wattbike binnentrainingen, de mountainbike weer op te snorren of gewoon de fiets voor een paar maanden op te bergen.

Maar dat doen we niet zonder nog een laatste AAFC buitenrit om het seizoen af te sluiten. Op 13 oktober maken we een mooie rit vanuit het ABN AMRO Sportpark van zo’n 80 kilometer. Zoals altijd bij een social ride houden we het tempo voor iedereen leuk en is het samen uit, samen thuis.

Om 9.30 uur verzamelen we met koffie en thee om vervolgens stipt om 10.00 uur te vertrekken voor een afwisselende ronde rond Amsterdam die wordt uitgezet door onze Sjef Fietsen Peter. Vanzelfsprekend doen we een korte revitaliseringsstop ergens onderweg. Rond 14.00 uur willen we uiterlijk weer binnen zijn, waar Jan ons staat op te wachten met een warme chocomel of met een koud biertje. Consumpties zijn op rekening van de club.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is nodig ivm de planning. Vind je het leuk om collega mee te nemen? Geen enkel probleem. Ook collega’s die geen lid zijn van de fietsclub zijn zeer welkom om mee te fietsen.