Bank hard, Bike Hard

Geplaatst op 11-11-2016  -  Categorie: Fietsclub  -  Bron:

Staand Alleen TitelStaand Alleen Titel 400pxHard werken, vraagt om hard ontspannen. En hoe kan dat beter dan op de fiets. Dat is de boodschap die wij samen met de Personeel vereniging en Young Connect willen vertellen. De komende maanden zullen wij zichtbaarder zijn binnen de bank om de vele voordelen van lidmaatschap van de ABN AMRO Fietsclub en de PV onder de aandacht te brengen.
Onder de vlag van #bikehard organiseren wij het komende jaar laagdrempelige activiteiten voor jong en oud. De events staan open voor alle collega’s en zijn doorgaans gratis toegankelijk. Bij een aantal activiteiten bieden we een flinke korting aan. Vanzelfsprekend zijn deze activiteiten ook bedoeld voor onze leden en zij profiteren van dezelfde voordelen. Deze activiteiten vind je op de actiepagina www.bikehard.nl en herken je eenvoudig door de hashtag #bikehard.
Activiteiten die binnenkort plaatsvinden zijn de Wielercafe’s Bikes, Bier & Bitterballen in Rotterdam en Amsterdam en de Baanclinic in Apeldoorn. Ken je dus collega’s die het leuk vinden om deel te nemen aan deze activiteiten neem ze dan vooral mee. En wellicht worden ze in de toekomst ook lid van de Fietsclub.