Bestel voor 24 april het Bioracer AAFC tenue

Geplaatst op 10-04-2020  -  Categorie: Algemeen

shirt-front-3dDe zomer in met een nieuwe AAFC tenue? Wil je dit seizoen jouw fietsoutfit compleet maken? Of is jouw shirt of bibshort aan vervanging toe? Bestel dan voor 24 april in de webshop jouw AAFC fietskleding.

De kledinglijn wordt zoals gebruikelijk geproduceerd door Bioracer. Zij leveren degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. We hebben gekozen voor de 'prof bodyfit' serie. Aerodynamisch, getailleerd met raglan mouwen met naadloze mouweinden. Er is een dames en een heren kledinglijn waarbij je voor verschillende broeken kunt kiezen met specifieke zemen. Meer informatie over de kledinglijn en de verschillende mogelijkheden vind je op de website: https://fietsclub.pvabnamro.nl/wielertenue

NIEUW! Nieuwe Vapor zeem en Sirio bibshort

Bioracer is continu bezig met nieuwe innovaties en komt dit jaar met een nieuwe zeem. Dit seizoen leveren ze een nieuwe Vapor zeem met vergroot comfort in de bibshorts. Meer informatie over de verschillende zemen vind je hier.

Daarnaast is er voor de liefhebber een nieuwe broek aan de kledinglijn toegevoegd. De Race Proven Sirio-bibshort biedt een nog mooiere Mesh stof, meer comfort en is in combinatie met de Vapor zeem het parade paardje in de Biorace-lijn.

bib-3dHoe bestel ik het wielertenue?

De kleding kun je bestellen in de webshop: https://fietsclub.pvabnamro.nl/shop. Afrekenen kan eenvoudig met iDEAL.

De webshop staat open tot uiterlijk 24 april. Daarna wordt de bestelling bij Bioracer geplaatst. Bestel je na deze deadline dan wordt de bestelling pas weer in de volgende bestelronde in het najaar meegenomen.

Let op: bestelling nieuwe leden

Nieuwe leden hebben recht op een gratis* wielershirt. Heb je nog geen shirt ontvangen, maar heb je al wel jouw bestelling doorgegeven? Dan hoef je niet opnieuw een bestelling door te geven. Jouw bestelling wordt in deze ronde meegenomen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Naar verwachting duurt het 6 weken voordat wij de levering ontvangen. Richtdatum voor levering is begin juni, maar de levertijd kan door huidige omstandigheden iets langer zijn.  Daarna ontvang je bericht over waar je jouw bestelling kan ophalen. Dat kan in ieder geval op locaties Gustav Mahlerlaan en Foppingadreef. Werk je op een andere locatie?  Dan maken we een afspraak hoe we de spullen zo makkelijk mogelijk bij jou kunnen krijgen. Mochten de Corona maatregelen nog steeds van kracht zijn dan informeren we jullie over alternatieven.