Bestel voor 27 september het Bioracer AAFC tenue

Geplaatst op 07-09-2020  -  Categorie: Algemeen

prj18-000709-3d-prof-bodyfit-ss-men-frontviewDe winter in met een nieuwe AAFC tenue? Wil je jouw fietsoutfit compleet maken, of het najaar in het lang rijden? Of is jouw shirt of bibshort aan vervanging toe? Bestel dan voor 27 september in de webshop jouw AAFC fietskleding.

De kledinglijn wordt zoals gebruikelijk geproduceerd door Bioracer. Zij leveren degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. We hebben gekozen voor de 'prof bodyfit' serie voor de shirts. Aerodynamisch, getailleerd met raglan mouwen met naadloze mouweinden. Er is een dames en een heren kledinglijn waarbij je voor verschillende broeken kunt kiezen met specifieke zemen uit de RaceProven lijn. Meer informatie over de kledinglijn en de verschillende mogelijkheden vind je op de website: https://fietsclub.pvabnamro.nl/wielertenue

NIEUW! Nieuwe Vapor zeem en Sirio bibshort

Bioracer is continu bezig met nieuwe innovaties en komt dit jaar met een nieuwe zeem. Dit voorjaar hebben we deze Vapor zeem met vergroot comfort voor het eerst in de bestelling gehad. De reacties zijn heel positief.  Meer informatie over de verschillende zemen vind je hier.

Daarnaast is er voor de liefhebber een nieuwe broek aan de kledinglijn toegevoegd. De Race Proven Sirio-bibshort biedt een nog mooiere Mesh stof, meer comfort en is in combinatie met de Vapor zeem het parade paardje in de Biorace-lijn.

Welke maat moet ik bestellen?

Kijk voor de maat in de juiste maattabel van BioRacer.

Voor de shirts maken we gebruik van de Prof Bodyfit lijn en voor de bibshorts van de RaceProven lijn. Let op: dit zijn verschillende maattabellen!

bib-3dHoe bestel ik het wielertenue?

De kleding kun je bestellen in de webshop: https://fietsclub.pvabnamro.nl/shop. Afrekenen kan eenvoudig met iDEAL.

De webshop staat open tot uiterlijk 27 september. Daarna wordt de bestelling bij Bioracer geplaatst. Bestel je na deze deadline dan wordt de bestelling pas weer in de volgende bestelronde in het voorjaar meegenomen.

Let op: bestelling nieuwe leden

Nieuwe leden hebben recht op een gratis* wielershirt. Heb je nog geen shirt ontvangen, maar heb je al wel jouw bestelling doorgegeven? Dan hoef je niet opnieuw een bestelling door te geven. Jouw bestelling wordt in deze ronde meegenomen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Naar verwachting duurt het 6 weken voordat wij de levering ontvangen. Richtdatum voor levering is november, maar de levertijd kan door huidige omstandigheden iets langer zijn.  Daarna ontvang je bericht over waar je jouw bestelling kan ophalen. Dat kan in ieder geval op locaties Gustav Mahlerlaan en Foppingadreef. Werk je op een andere locatie?  Dan maken we een afspraak hoe we de spullen zo makkelijk mogelijk bij jou kunnen krijgen. Mochten de Corona maatregelen nog steeds van kracht zijn dan informeren we jullie over alternatieven.