Bike & BBQ

Geplaatst op 03-08-2020  -  Categorie: Algemeen

Bike & BBQ op dinsdag 18 augustus 

Hoewel onze jaarlijkse AAFC klassieker “ABN AMRO Midsummernight Ride” geen doorgang kon vinden, organiseren we op dinsdag 18 augustus een alternatieve Bike & BBQ. De avonden zijn nog lang en warm genoeg voor een lokale rit van ongeveer 50 km in de omgeving van Amsterdam. Na afloop van deze rit zorgen Jan en Irene van het ABN AMRO Sportpark weer voor een uitstekende BBQ.

Tijdens deze Bike & BBQ Ride willen we natuurlijk zoveel mogelijk ABN AMRO collega’s - op een corona proof manier - op de fiets krijgen. Neem daarom dus ook jouw collega’s mee die nog geen lid zijn van de fietsclub. Ook minder ervaren wielrenners zijn meer dan welkom.

We verzamelen vanaf 17.00 uur en vertrekken om 17.30 uur stipt vanuit Amstelveen. Rond 20.00 uur zijn we terug voor de BBQ. Op het sportpark zijn kleedkamers en douches aanwezig. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor diegenen die van verder komen.

Inschrijven voor de BIke & BBQ kan via onderstaande link. Inschrijven is voor zowel de tocht en de aansluitende BBQ (kosten: 10 euro per persoon). Het bestuur biedt de drankjes tijdens de BBQ aan.

 

Corona maatregelen

Vanzelfsprekend houden we rekening met het naleven van de corona maatregelen. Evenementen via de PV ABN AMRO zijn inmiddels weer toegestaan. Daarom volgen we de RIVM regels en de richtlijnen van de NTFU. (https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1155/vragen-over-fietsen-in-coronatijd)

  • Vooraf ontvangt iedereen een gpx file met de route. 
  • Bij aankomst op het sportpark en bij terugkomst op het sportpark houden we 1,5 meter afstand tot elkaar. 
  • We vertrekken in kleine groepjes (max. 4-6 personen) met 5 minuten tussenpauze. 
  • Tijdens de tocht houden we 1,5 meter afstand tot andere weggebruikers. 
  • De BBQ zal op het terras plaatsvinden waarbij iedereen aan tafel zit met voldoende onderlinge afstand. Neem dus ook warme kleding mee als de avonden kouder worden. 

We hopen jullie op 18 augustus te zien voor ons eerste event van 2020!

 

Inschrijven kan via de onderstaande link:

https://fietsclub.pvabnamro.nl/activiteiten/148/bike-bbq-op-18-augustus