Buitenlandreis: Regeren is vooruitzien…

Geplaatst op 12-03-2021  -  Categorie: Algemeen

Daarom gaan we de uitdaging aan. We zijn gestart met de eerste voorbereidingen van het ABN AMRO Fietsclub Buitenland Weekend 2021. Uiteraard alleen indien we aan alle corona maatregelen kunnen voldoen, maar dat spreekt voor zich. Wij kunnen niet wachten om er weer eens op uit te trekken met elkaar, dus willen klaar zijn zodra we groen licht hebben.

We gaan uit van een beetje basisconditie en dat je materiaal in orde is. Maar het is uitgangspunt is dat alle niveaus genieten van de trip. Indien gewenst, zullen we zorgen voor verschillende routes. Ben jij erbij?

Om nu alvast het animo te toetsen bij jullie, hebben we een poll met twee vragen. Namelijk welk weekend in juni de voorkeur heeft en welke klimmen voor jou onderdeel moeten zijn van de trip.

094efb47-b87a-47e3-9b1e-84bbb340ebf0

Op de volgende pagina vind je twee polls, wil je deze invullen als je mee zou willen ? 

Mijn voorkeur gaat uit maar de volgende periode:

  • Woensdag 16 tot en met 20 zondag juni (16 en 20 juni zijn reisdagen)
  • Woensdag 23 tot en met 27 zondag juni (23 en 27 juni zijn reisdagen)

 Mijn voorkeur voor de bestemming gaat uit naar:

  • Omgeving Drielandenpunt, al dan niet net over de grens in België of Duitsland. Van hieruit kunnen we uitdagende routes uitzetten naar bijvoorbeeld de Eifel (DL), de Voerstreek (BE) of delen van het parcours Luik-Bastenaken-Luik (BE).
  • Italiaanse Alpen. Van hieruit kunnen we de uitdaging aangaan met passen over de Stelvio, Gavia of de immer lastige Mortirolo tot hoogtes van bijna 2.800 meter.

Buitenlandreis

En laat je niet in de luren leggen bij je keuze voor de bestemming, indien je denkt dat een klim wat dichter bij huis makkelijker is ?.

We zijn benieuwd naar jullie reacties. Neem gerust contact op indien je vragen of suggesties hebt.

Geef je voorkeur door