Buitenlandreis: We gaan naar Winterberg begin juni

Geplaatst op 28-04-2023  -  Categorie: Algemeen

image-6487327 4Als wielrenfanaat is Winterberg de ideale regio. Er zijn meer dan 70 routes, goed geasfalteerd, van zwaar, gemiddeld tot makkelijk niveau. Sauerland wordt ook wel het land van 1.000 bergen genoemd. De hoogtes variëren van 200 tot 800 meter.

Daarnaast is Winterberg goed aan te rijden vanuit Nederland, waardoor de reis geen belemmering kan zijn, met evengoed 3 fietsdagen.

image-6487327 3We hebben voor jullie een leuk en mooi gelegen hotel gereserveerd inclusief ontbijt. Diner kan eveneens in het restaurant van het hotel genuttigd worden, maar we zouden er ook voor kunnen kiezen om in de stad dineren.

 • Locatie (in optie): Heidehotel Hildfeld, een fietsvriendelijk hotel in Winterberg.
 • Datum: Vrijdag 2 juni t/m zondag 4 juni 2023. Vrijdag en zondag zijn tevens reisdagen, waarbij iets later aanhaken of iets eerder vertrekken in overleg mogelijk is.
 • Programma en routes:
  • Vrijdag zullen we begin van de middag aankomen bij het hotel (inchecken vanaf 15:00 uur), waarna de liefhebbers samen een eerste korte ronde van ca 40 km kunnen fietsen, voor het eerste gevoel.
  • Zaterdag staat in het teken van de Koninginnerit met ca 100 km door de prachtige omgeving en met enkele mooie klimmetjes.
  • Zondag zal dan na het ontbijt een korte en gemakkelijk rondje worden gefietst om lekker uit te peddelen. Hierna zullen we onze spullen pakken en onze reis huiswaarts inzetten.
   image-6487327 2
 • Vervoer: eigen vervoer en vanaf Utrecht is het ca 315 km en ongeveer 3,5 uur rijden. We overleggen wie met wie kan/wil meerijden.
 • Kosten: Hotel (2 nachten) inclusief ontbijt ca € 160 p/p. Dit kan iets wijzigen o.b.v. aantal deelnemers en type kamers. We gaan nu uit van een eigen kamer voor iedere deelnemer. Hier komen de kosten voor het diner en eigen kosten die je ter plaatse maakt nog bij.
 • Deelnemers: Dit weekend wordt georganiseerd voor leden van de ABN AMRO Fietsclub. We streven naar een groep van ca 5-10 deelnemers.

image-6487327We vragen een aanbetaling van € 100,- (nadere instructies volgen). Schrijf je nu in via onderstaande link.

NB: Het Hotel is een relatief klein hotel met nog een beperkt aantal aanvullend beschikbare kamers. Indien je zeker wilt zijn van een kamer, schrijf je dan zo snel mogelijk in!

Schrijf je nu in.