Clinic: Maak kennis met ploegentijdritten

Geplaatst op 25-08-2017  -  Categorie: Techniek

cobdctptrTijdrijden - en helemaal in een team - is een bijzondere discipline in het wielrennen. Hoewel de tijdrit voorbehouden lijkt aan de meest fanatieke fietsers, hoeft dat zeker niet zo te zijn. Zeker in team verband komt het op veel meer aan dan alleen hard fietsen, en komen planning en tactiek om de hoek kijken. Voldoende reden dus om met de fietsclub dit eens zelf te ervaren.

Voor iedereen die een keer wil kennismaken met de finesses van het tijdrijden organiseren we een clinic onder begeleiding van onze vaste trainer Joost Russche. Joost is zelf ook een fanatieke tijdrijder en zal ons meenemen hoe een goede tijdrit neer te zetten. Bij de clinic zijn alle collega's welkom.

Omdat we eerst de interesse willen testen hebben we nog geen datum gekozen. We richten ons op een dag in het weekend in september zodat we de clinic kunnen combineren met de training van ons 'vaste' tijdrit team. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail aan bulcsteif.[antispam].@pvabnamro.nl.

Wat is de Red Bull Kop-over-kop?
20160202-190733Een aantal enthousiaste collega's deed vorig jaar al mee aan de Red Bull Kop-over-kop race. Een spannende racevorm waarbij iedere 20 km er een teamlid aansluit, om uiteindelijk de beste tijd over 100 km neer te zetten.

Ook dit jaar willen zij op 8 oktober in Drenthe de strijd aangaan. Er is mogelijk nog plek in het eerste team. Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen laat het ons dan ook weten. Bij veel interesse kunnen we zelfs een tweede team inschrijven.