Dam tot Dam Fietsclassic 23 september

Geplaatst op 15-09-2018  -  Categorie: Algemeen

 

screen-shot-2015-05-20-at-09-56-21-1Volgende week is het Dam tot Dam weekend. Via LeefVitaal! van ABN AMRO heb je eerder dit jaar je kunnen inschrijven voor dit evenement, wat een groot aantal leden heeft gedaan. LeefVitaal! heeft voor het fietsprogramma de samenwerking gezocht met de Fietsclub om de deelnemers te helpen met hun voorbereidingen op de Dam tot Dam. Daardoor hebben onze trainers Joost en Martijn drie blokken trainingen verzorgd, van in totaal 16 buitentrainingen. 
Het was lekker druk op de (meeste) trainingsavonden, met zowel leden als enthousiaste fietsende ABN AMRO collega's die (nog) geen lid van onze Fietsclub zijn. 

De Dam tot Dam Fietsclassic

Op 23 september gaat het dan gebeuren! Als je je hebt ingeschreven, dan heb je ondertussen je startbewijs ontvangen van de Dam tot Dam organisatie. Deze week ontving je ook een mail van LeefVitaal! en het bedrijf Sport en Zaken over het ABN AMRO pakket. Komende dinsdag zullen we het ABN AMRO Wielershirt ontvangen en een polsbandje waarmee je toegang krijgt tot de ABN AMRO tent. 
Wij zijn in ieder geval érrg benieuwd naar het shirt van dit jaar, vorig jaar gaf gemengde gevoelens in ieder geval :). Maar het moet gezegd, toen we als groep vertrokken van de Dam zag het er wel mooi uit, al die groen-gele collega's!

Gezamenlijke start

DamtoDam PietHeinTunnelIn het bericht van Sport en Zaken stond ook het aanbod van de Fietsclub om gezamenlijk te starten. We verzamelen om 8.15 op de Dam bij de ABN AMRO tent. Het lijkt ons leuk om om 8.30 te vertrekken in een grote groep vanaf de Dam, waarna we vrij snel de IJtunnel induiken!

Alle afstanden rijden tot Zaandam dezelfde route, daarna kunnen de verschillende groepen gezamenlijk verder rijden.. Vanuit de club zullen we wegkapiteins aanwijzen die toezien op de veiligheid van de groep, natuurlijk verwachten we van de ervaren fietsers dat ze zullen helpen om de veiligheid in de groep te bewaken!