De lustrumsokken zijn er!

Geplaatst op 01-10-2019  -  Categorie: Algemeen

sokkenHet heeft even geduurd, maar ze zijn binnen. Vanaf deze week kun je het complete ABN AMRO fietsclub fietstenue aan en schitteren met de nieuwe AAFC fietssokken. Hoe je aan de sokken kan komen lees je onderstaand.

Er is een paar manieren om de felbegeerde sokken te bemachtigen:

  1. De sokken kunnen worden opgehaald bij Peter van Apeldoorn op de locatie Gustav Mahlerlaan en Willem Boddendijk op de locatie Foppingadreef. Loop even bij ze langs om de sokken op te halen.
  2. Collega’s op andere locaties kunnen een mailtje naar bulcsteif.[antispam].@pvabnamro.nl sturen met hun PAC nummer zodat we de sokken met de interne post kunnen verzenden.
  3. Ben je een oud collega of gepensioneerd? Stuur ons dan even je postadres.
  4. Of kom ze gezellig ophalen bij de Sluitrit op 13 oktober.

sokkenbergNiet besteld en spijt?

Wellicht wist je niet dat je de sokken gratis kon bestellen. Of lukte het niet om de website te vinden. Wellicht stond het nog op de To Do lijst, maar had de hond die net opgegeten. Het kan de beste overkomen. Maar niet getreurd!

 Omdat het balen zou zijn als je niet met de nieuwe sokken kan pronken hebben we aantal paar extra sokken besteld. Leden die niet hebben besteld en toch een paar willen hebben kunnen op dezelfde wijze als hierboven beschreven de sokken ophalen. Er is de nodige voorraad, maar helaas kunnen we niet 100% garanderen dat jouw maat nog beschikbaar is en Op=Op. Wees er dus snel bij!