De zomer is een prachtige tijd om te fietsen

Geplaatst op 19-07-2018  -  Categorie: Algemeen

De zomervakantie is nu in bijna alle regio’s begonnen. Dit betekent voor veel van jullie dat er nog meer dan zomerprogrammagebruikelijk in binnen- en buitenland wordt gefietst. Dat is ook duidelijk in de AAFC Strava groep te zien. In het voorjaar zijn er al een groot aantal sportieve prestaties geleverd. En ook in het najaar staan er opnieuw een aantal mooie uitdagingen op het programma. Niet in de laatste plaats de Dam-tot-Dam Classic op 23 september waarbij een grote groep collega’s aan de start zal staan. Reden genoeg dus om in de zomer nog meer kilometers te maken.

Het derde trainingsblok start weer op 21 augustus

Na een geslaagde laatste training van het tweede trainingsblok is het tijd voor de zomervakantie. Lees hier over het nieuwe blok.

Dinsdagavond zomertraining

Blijf je gewoon thuis in augustus? Niet getreurd. Ook hier is aan gedacht

Duinentocht op 28 juli

Traditioneel staat ook dit jaar de Duinentocht weer op het programma. Op 28 juli fietsen we gezamenlijk de 100 kilometertocht. Deze rit start vanuit Hotel Fase Fier in Bakkum en voert ons dit jaar over een nieuwe route naar het Noorden. 

Voor meer informatie: http://www.lechampion.nl/evenement/duinentocht/

Verzamelen doen we om 9.00 uur, zodat we rond 9.15 uur kunnen wegrijden. Deze NTFU-tocht wordt georganiseerd door Le Champion. Naast een goede organisatie en verzorgde rit betekent dit dus ook dat helm verplicht is.

Zet zelf een tocht op de agenda

De komende maanden worden er nog veel mooie tochten in Nederland georganiseerd. Via de site van de NTFU Fietssport.nl/toertochten vind je alle georganiseerde tochten op een  rij. Lijkt het je leuk om aan één van die tochten met collega’s deel te nemen? Doe gewoon een oproep via Facebook of er animo is. Wil je hierbij hulp van het bestuur, neem dan contact met ons op.

Clubkleding is binnen

Afgelopen week heeft Bioracer de laatste bestelling van clubkleding afgeleverd. Iedereen die kleding besteld heeft ontvangt op korte termijn bericht van Jacob Roorda.

Moet je nog betalen voor de kleding? Dan ontvang je een Tikkie om de rekening te betalen.