Duinentocht op 30 juli vanuit Castricum

Geplaatst op 06-07-2022  -  Categorie: Algemeen

De Duinentocht, zaterdag 30 juli

Zout, zee, zand en waarschijnlijk veel zon en misschien een beetje wind: de Duinentocht. Ook dit jaar stuurt de tocht je vanaf het vertrekpunt in Castricum door het duingebied van Wijk aan Zee tot en met Sint Maarten aan Zee, langs onder meer Bergen, Egmond en Schoorl. Dé tocht om de zomer mee te markeren. We doen mee aan de 100 km route. Fiets je mee?

H16e0f7e9-d7cc-4cc2-b7a2-b8c005d3e639oe en wat?

Voor iedere tocht geldt: Zorg dat je fiets technisch in orde is, je een helm draagt en reparatiemateriaal meeneemt. We verzamelen om 9:00 uur in Castricum bij Hotel Fase Vier en vertrekken om 9:30 uur. Voorafgaand aan de tocht zorgen de wegkapiteins voor een veiligheidsbriefing waar iedereen zich aan dient te houden.

En natuurlijk geldt ook hier dat we het principe van social ride hanteren. Dus samen uit, samen thuis. Reken op een gemiddelde snelheid van zo’n 25 km per uur. Vanzelfsprekend stoppen we onderweg voor koffie en appeltaart en drinken we na afloop nog een drankje op een mooi buitenseizoen.

Als fietsclub nemen we deel aan de 100 km route. Mocht je graag deel willen nemen, maar fiets je liever een kortere afstand, dan behoort 40 km of 75 km ook tot de mogelijkheden. Vanzelfsprekend fietsen we dan niet samen, maar treffen we elkaar wellicht. Laat dit dan wel van te voren even weten.

Meer informatie en aanmelding vind je op de site van de organisator Le Champion: https://www.lechampion.nl/duinentocht

Als je meegaat, meld je dan ook binnen de club even aan, dan weten we wie er allemaal meegaan!

Ik ga mee en ik schrijf me in bij LeChampion