Een wekelijkse Ride Out met onze Fietsclub

Geplaatst op 07-06-2021  -  Categorie: Algemeen

Nu de versoepelingen een feit zijn kunnen we weer samen op pad. Tel daar het mooie weer bij op en het feest is compleet. Hierom organiseren we als Fietsclub vanaf volgende week woensdagavond 16 juni a.s. een wekelijkse ‘ride out’.

Het idee is om iedere woensdagavond met elkaar een mooie ronde te fietsen van circa 40-60 km, samen uit samen thuis (denk aan een gemiddelde van 26 tot 28 km/u). Gezelligheid en lekker peddelen staat voorop!

Lijkt je dit leuk, meld je dan aan Aanmelden! Deelname is uiteraard vrijblijvend, maar bij aanmelding verwachten we wel jouw commitment dat je probeert er regelmatig bij te zijn. Bij voldoende animo blijven we deze zomer lekker door fietsen met elkaar.

Wanneer: Ieder woensdagavond, voor het eerst op 16 juni a.s., verzamelen om 18:30 uur. Bij voldoende animo gaan de ride-outs de hele zomer door tot begin oktober
Locatie: Tennisclub ABN AMRO, Jan Tooroplaan 48, Amstelveen,  ruime (gratis) parkeergelegenheid
Principe: Social Ride, no-drop policy
Kosten: Gratis
Organisatie: Peter van Apeldoorn en Robert Beumer, communicatie op de dag zelf gebeurt via de Whatsapp trainingsgroep waarin je wordt opgenomen zodra je je aanmeldt

Neem gerust contact op indien je vragen of suggesties hebt.

clubrit