En zo gleden we vanzelf het nieuwe sportjaar 2022 in

Geplaatst op 21-01-2022  -  Categorie: Algemeen

Beste Fietsvrienden

Als bestuur wensen we jullie een fantastisch jaar toe in goede gezondheid! En wat een goed nieuws dat we sinds afgelopen vrijdag 14 januari weer de nodige versoepeling door kregen. Er mag weer net iets meer. Als fietsclub willen we in 2022 weer gaan zorgen voor de nodige ontspanning door inspanning…

Velen van jullie hebben ondanks de Corona-beperkingen er een prachtig sportief jaar van gemaakt. Zeer knap! Anderen bemerkten in het jaaroverzicht op Strava dat 2021 niet helemaal perfect was, met minder ritten en minder kilometers. Maar als je dan als fietsclub in een terugblik over 2021 alle activiteiten weer eens op een rij ziet staan, dan hebben we er in 2021 desondanks nog best iets moois van gemaakt. Zo hadden we op 25 maart de beste bezochte ALV ooit met mooie anekdotes van Danny Nelissen, de wekelijkse ride-out op woensdagavond, in juli een mooie ronde over de Utrechtse Heuvelrug en een paar weken later de Midsummer Ride & BBQ, op 10 oktober de Slotrit vanuit Maarn en 18 december als klap op de vuurpijl een prachtige clinic strandracen op het strand van Egmond. Lang niet gek, maar dat kan beter.

Voor 2022 zitten we ook weer vol ambitie en goede voornemens. Als het ons allemaal weer een beetje mee zit met de Corona perikelen, dan zetten we in op een zo normaal mogelijk jaar met veel activiteiten. En hoe ziet dat er dan uit? Wij bereiden de volgende events weer met veel plezier voor:

  • ALV + Borrel en met elkaar bepalen aan welke tochten we deelnemen in 2022
  • WattCycling in de wintermaanden (ze zijn weer open!)
  • Samen fietsen/trainen vanaf april onder begeleiding van een trainer
  • De buitenlandreis ergens in juni
  • De Midsummer Ride & BBQ ergens in juli
  • De slotrit waarschijnlijk in oktober
  • En omdat het strandracen zo goed beviel nog eens een clinic in december

En natuurlijk zijn alle suggesties welkom, want we bekijken graag met jullie wat we kunnen organiseren.

Over goede voornemens gesproken, hierbij een leuke link met een vlog van Tietema Cycling Academy. En ja, natuurlijk, een paar open deuren en clichés zitten er wel tussen, maar daarom zijn ze vaak waar. Doe er jouw voordeel mee, en we kunnen verklappen dat enkele bestuursleden er druk mee bezig zijn. ?

 Namens het bestuur, tot snel (op Strava)!

Robert Beumer, Linda Boersma, Maurits de Neree tot Babberich, Martin Peys, Willem Boddendijk