Fietsclub op het videokanaal

Geplaatst op 10-03-2019  -  Categorie: Algemeen

cam-cbp-fcbii-aWil je de fietsclub in actie zien? Kijken hoe er getraind wordt? Sinds kort zit de fietsclub op het videokanaal. Heb jij zelf video’s of filmpjes van jouw fietsactiviteiten? Dan kun je ze ook delen op het dit videokanaal.

Sinds kort heeft de ABN AMRO Fietsclub een eigen videokanaal binnen ABN AMRO:  https://www.abnamro.video/channel/Fietsclub+ABN+AMRO/347. Je vindt er onder meer video’s van onze training en de uitnodiging voor de jaarplanning. Het videoplatform is alleen zichtbaar voor medewerkers van ABN AMRO.

Zelf video’s plaatsen

De fietsclub plaatst er regelmatig video’s, maar ook jij kunt er filmpjes plaatsen. Mocht jij mooie videofootage hebben die je graag wilt delen met andere fietsers, dan is dit het goede kanaal. Jouw video’s kunnen gaan over een van jouw legendarische fietstochten of een KOM’etje, maar een filmpje van een mislukte poging om je schoen uit te klikken mag natuurlijk ook.

Het videokanaal is een centrale plek voor alle video’s binnen de bank (www.abnamro.video). Je kunt er filmpjes bekijken van collega’s of je eigen video maken, plaatsen en delen. Hoe het werkt kun je hier lezen: https://intranet.nl.eu.abnamro.com/nl/faciliteiten/diensten/video/abnamro-video.html