Fietssokken cadeau

Geplaatst op 02-07-2019  -  Categorie: Fietsclub

Wie jarig is trakteert! Bestel jouw cadeau direct.

sokkenDe fietsclub bestaat 5 jaar! Een mijlpaal om bij stil te staan. Het begon als een verbazing dat er nog geen fietsclub binnen de bank bestond. Waarom zag je zoveel andere bedrijven met teams er op uit trekken? En dat terwijl er zoveel collega’s met de fiets erop trokken?

Dankzij de leden, maar ook door de grote steun vanuit de personeelsvereniging, staat er in 2019 een actieve personeelsclub van meer dan 120 leden. Reden voor een feestje dus.

Om dit te vieren trakteert de club op een mooi paar fietssokken van Bioracer voor ieder clublid. Vanzelfsprekend passen ze bij ons fraaie tenue waarin we sinds vorig seizoen fietsen, dus vanaf nu ga je helemaal gesoigneerd de weg op.

Hoe bestel ik mijn cadeau?

De sokken bestel je via de webshop op onze website. Hier kies je jouw maat uit.

Tot uiterlijk 22 juli kun je bestellen. Daarna plaatsen wij de bestelling bij Bioracer. Dus wacht niet te lang met het bestellen.

Wil je daarnaast ook jouw AAFC outfit compleet maken? Geen enkel probleem. Bestel samen met de sokken de kledingstukken die je wil ontvangen. Je kunt de bestelling met iDeal afrekenen. Na ongeveer 6 weken ontvang je bericht waar je de artikelen kunt ophalen.