Freedom Ride op 5 mei, wie wil er mee?

Geplaatst op 10-04-2017  -  Categorie: Wielrennen

FreedomRideAltijd al eens samen willen fietsen met de Lotto-Jumbo ploeg en ex-profs als Joop Zoetemelk, Jan Janssen, Mathieu Hermans en Bart Brentjens? Nu krijg je die kans!!!

Op vrijdag 5 mei wordt er een unieke wielertoertocht verreden van 110 km die in het teken staat van Bevrijdingsdag waaraan renners van TeamLottoNL-Jumbo deelnemen samen met oud profs zoals Joop Zoetemelk, Jan Janssen, Frans Maassen, Mathieu Hermans, Bart Brentjens en andere BN-ers.

Het betreft een pelotonstocht vanuit Midden-Limburg met unieke elementen zoals de doortocht door de grote hal van het Oorlogsmuseum in Overloon, het rijden over de kazerne en startbaan van vliegbasis de Vredepeel en de ceremonie op de Duitse Begraafplaats in Ysselsteyn. Er wordt gereden met een gemiddelde snelheid van 27 km wat voor veel racefietsers goed te doen is.

We krijgen een VIP arrangement met ontvangst in een VIP zaal, gratis shirt, pasta buffet achteraf en de kans om samen te fietsen met jouw wielerheld over een hele mooie route. Prijs EUR 78,65 pp (met een minimum van 4 deelnemers).  

De bedrijventeam inschrijving sluit al komend weekend, we willen daarom snel weten of je wil mee wil!

Inschrijven