Ga jij mee naar het Lustrum fietsweekend?

Geplaatst op 02-07-2019  -  Categorie: Fietsclub

Tmidzomernachtbbqer ere van het eerste lustrum, zijn we namens de fietsclub gestart met de organisatie van een fietsweekend richting Limburg/Voerstreek/uitlopers van de Ardennen. Voordat we gaan boeken en ons vastleggen, willen we graag bij jullie peilen op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Wanneer gaan we:

Vrijdagmiddag 27 september tot zondagmiddag 29 september.

Hoe zal het programma er ongeveer uitzien:

Vanaf vrijdagmiddag verzamelen. De vroege vogels kunnen een eerste rondje fietsen, om de beentjes alvast een beetje los te trappen.
Zaterdagochtend -na een stevig ontbijt- starten we met een Koninginnerit door de prachtige omgeving. We hanteren het principe van een 'social ride', wat inhoudt dat we bij elkaar blijven en na een klim op de top stoppen en weer verzamelen. Afhankelijk van het deelnemersveld, kunnen we ook zorgen voor meerdere routes, van verschillende lengte en hoogtemeters, zodat er voor iedereen een passende route bij zit.
Zondag weer een ontbijtje en voor de liefhebbers nog een rondje om het af te leren...

Accommodatie:

We hebben verschillende opties, maar moeten nog een accommodatie kiezen en vastleggen. Het zal een hotel worden dat is toegespitst op fietsers. Het zal gaan om twee overnachtingen, diner op vrijdag en zaterdag, ontbijt op zaterdag en zondag.

Budget waar je rekening mee moet houden:

Wij schatten in dat we zullen uitkomen op ca € 125,- p.p. De club doet een bijdrage vanwege het jubileum. Afhankelijk van het deelnemersveld en natuurlijk de definitieve reservering, kunnen we de exacte kosten opgeven.

Het belooft een prachtig fietsweekend te worden. Ga jij mee? Schrijf je vrijblijvend in, zodat we kunnen peilen hoeveel mensen er mee willen!

Ik ben geinteresseerd!