Gezocht: organisatietalenten en/of creatievelingen

Geplaatst op 12-04-2019  -  Categorie: Algemeen

Gezocht: organisatietalenten en/of creatievelingen

De fietsclub gaat dit jaar zijn vijfde levensjaar in en viert daarmee zijn allereerste lustrum. We willen dit graag vieren na de zomer, onder andere met een Ardennen-weekend, en we hebben jou daarbij nodig!

Tijdens de seizoensopening begin dit jaar is het lustrum uitgebreid besproken. En er zijn heel veel leuke nieuwe initiatieven naar voren geschoven. Bijvoorbeeld een presentatie van een (ex-)profrenner, of een trainingsdata-sessie. Ook willen we eind september naar de Ardennen met zoveel mogelijk leden, om daar samen te fietsen en het lustrum te vieren. Van 26-29 september.

Ardennen-weekend

Hoe? Met wie? Waar? Het kan nog alle kanten op. We stellen voor om een lustrumcommissie in het leven te roepen om het Ardennenweekend voor te bereiden. Heb jij daarom zin om dit te helpen organiseren? Of zit jij bomvol leuke (of foute) ideeën? Meld je aan via fietsclub@pvabnamro.nl en dan praten we verder.

Vijf jaar geleden

De fietsclub, opgericht in 2014, bestaat momenteel uit 118 leden en is een van de actiefste clubs van de ABN AMRO Personeelsvereniging. De fietsclub is opgericht door enkele enthousiaste wielercollega’s, met als doel samen toertochten fietsen in teamverband, trainingen aanbieden, op alle niveaus, en is open voor wielrenners en mountainbikers binnen de bank in het hele land.

fietsen-wanne-wielrennen