Graag peilen we jullie animo voor de buitentrainingen voor AAFC leden

Geplaatst op 15-02-2022  -  Categorie: Wielrennen

fietstrainingVoor velen nadert het startsein om ook de fiets weer tevoorschijn te halen en zo zoetjes aan weer te gaan koersen. Enerzijds omdat het steeds weer wat langer licht begint te worden en anderzijds omdat we hopen dat we op een verantwoorde manier afkomen van alle coronabeperkingen. Het begint te kriebelen!

Wil je de start van het nieuwe seizoen serieus aanpakken en lijkt het je leuk om samen met je fietscollega’s daar de juiste begeleiding bij te hebben? Dan horen wij dat graag van je! Zo leg jij een goede basis waar je de rest van het jaar nog veel baat bij zult hebben.

Al meerdere seizoenen hebben we dit vanuit Amstelveen georganiseerd, met hele goede ervaringen met instructeurs als Joost en Martijn. Ieder training hebben zij een gedegen en leuke training opgezet, voor ieder niveau, met aandacht voor techniek (fietshouding, stuurtechniek, fietsen in een groep), streven naar fysieke vooruitgang en vooral veel fietsplezier.

In de afgelopen twee jaar is dit door corona helaas niet gelukt. En geef toe, zonder vaste afspraken namen het aantal kilometers voor de meesten van ons af. Het is dus tijd om de draad weer op te pakken.

Alvorens te starten met de organisatie zouden we een paar zaken bij jullie willen peilen middels een paar vragen die je kunt beantwoorden op de site. Hier moet je wel even voor inloggen, hiermee voorkomen we dat onbevoegden onze peiling verstoren (als je je Fietsclub inloggegevens vergeten bent, dan vind je hier ook een link om deze te verversen).

Geef je trainingsvoorkeuren door

Graag horen we jullie input. Eventuele andere feedback of ideeën zijn ook altijd welkom uiteraard.

Graag uiterlijk 1 maart a.s. reageren. Bij voldoende belangstelling, gaan wij weer aan de slag voor een mooi programma.