Gratis naar de Zesdaagse van Amsterdam

Geplaatst op 30-11-2016  -  Categorie: Fietsclub  -  Bron:

We hebben van de Zesdaagse organisatie in Amsterdam een groot aantal kaarten gekregen om gratis weg te geven!

Laat weten welke dag je wilt gaan en hoeveel kaarten en wij zorgen ervoor dat er bij de ingang kaarten voor je klaarliggen. Als lid van de PV of de Fietsclub mag je ook niet-leden meenemen.

6 t/m 10 december vanaf 18:00, zondag 11 december vanaf 15:00
Locatie; Velodrome te Amsterdam Sloten, Sloterweg 1045

Six Day Amsterdam

 De beste baanwielrenners van de wereld komen van 6 tot en met 11 december 2016 naar de hoofdstad voor de eerste editie van ‘Six Day Amsterdam’. In navolging van ‘Six Day London’ en ‘Six Day Berlin’ doet het internationale Six Day circuit nu ook onze hoofdstad aan. De belofte van Six Day is de krachtige combinatie van topsport van wereldklasse met hoogwaardig entertainment. Wielrenner én zesdaagse specialist Niki Terpstra is een van de deelnemers van het evenement in Amsterdam. Bij de dames zal Laurine van Riessen op de baan verschijnen, maar ook sprinter Jeffrey Hoogland maakt zijn opwachting en zal voor de nodige adrenaline zorgen tijdens de Sprint Cup.

 In het Velodrome strijden de beste renners van de wereld zes dagen lang, in verschillende disciplines, tegen elkaar. Een feest voor de sportliefhebber maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een verrassende avond met sport, muziek en entertainment.

 Amsterdam kent een lange historie in het baanwielrennen. Zo is de stad zesmaal gastheer geweest van de wereldkampioenschappen, met als absoluut hoogtepunt de editie van 1948 in het Olympisch Stadion, waarbij de Nederlander Gerrit Schulte in een fabelachtige tweestrijd de illustere Italiaan Fausto Coppi versloeg. De Zesdaagse en Amsterdam waren lange tijd een succesvolle combinatie. Tweeëntwintig keer eerder werd er in de hoofdstad een Zesdaagse georganiseerd. Het Engelse ‘Madison Sports Group’ is eigenaar van de vernieuwde Six Day formule en ook initiatiefnemer van Six Day Amsterdam.

JRD 0194 Six Day Amsterdam   Newsletter 600x300