Gratis Webinars van The Cycling Academy

Geplaatst op 31-10-2016  -  Categorie: Techniek

20161030 095236Zondag was de kick off van de duurtrainingen van The Cycling Academy voor de ABN AMRO medewerkers. Het was weer een erg geslaagde training en Joost had perfect ingesprongen op het voornemen van veel leden om de Maratona di Dolomiti te gaan rijden. Nu hopen dat we worden ingeloot!

Sheila vertelde tijdens de training over de webinars die eraan gaan komen. Ook voor de ABN AMRO deelnemers aan de duurtrainingen zijn de twee wekelijkse webinars gratis te volgen.

Deze webinars geven in een kort tijdsbestek inzichten en kennis over een bepaald onderwerp gerelateerd aan trainen en wielrennen. Je kunt vragen stellen aan de coaches en leren van de andere virtueel aanwezigen.

De onderwerpen van deze webinars zijn:

1: 7 en 22 november : De basis van The Cycling Academy: Trainen op hartslag, wat is duurtraining en hoe train ik efficient.
2: 6 en 19 december : Hoe de winter te gebruiken als effectieve trainingperiode.
3: januari : Wel of geen krachttraining voor wielrenners?
4: februari: het maken van je eigen trainingsschema
5: maart: Voeding en hoe te pieken op het juiste moment

Als abonnementhouder van The Cycling Academy zijn deze webinars gratis toegankelijk, je kunt je inschrijven via het WhoWod reserveringsysteem. Ben je geen lid of abonnementhouder en wil je de webinar bijwonen, dan kun in de webshop van The Cycling Academy een losse training aanschaffen. Je ontvangt je inloggegevens en je kunt je op dezelfde wijze als leden aanmelden.

Als je nog geen abonnement of strippenkaart hebt gekocht, lees dan nog even het nieuwsbericht van 13 oktober.