Homeride voor Ronald McDonald

Geplaatst op 28-09-2018  -  Categorie: Algemeen

logo-1Op 22 en 23 juni 2019 mobiliseert het Ronald McDonald Kinderfonds een groot deel van sportief Nederland. Dit weekend vinden twee unieke fondsenwervende sportevenementen plaats: HomeRide en HomeRun.

HomeRide

Met een team van minimaal 3 en maximaal 10 wielrenners ga je de uitdaging aan: 500 kilometer op de racefiets, in estafette of volledig, langs Ronald McDonald Huizen, dag en nacht en binnen 24 uur. Een prachtige uitdaging met een nóg mooier doel: de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders verkleinen. Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders!

HomeRun

Een team bestaat uit 10 renners. Deelnemers lopen in teamverband 240 kilometer hard in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind. Deze krachtinspanning gedurende 24 uur staat symbool voor de families van zieke kinderen die zowel overdag als in de nacht bij hun zieke kind willen zijn. En dat is juist wat de Ronald McDonald Huizen ze bieden.

Als team organiseer je je eigen logistiek en werf je minimaal 7.000 Euro.

Ben je geen loper of fietser, maar wil je wel je steentje bijdragen aan het team? Dat kan! Het aantal begeleiders van een team is onbeperkt, want met jou als chauffeur, begeleider op de fiets (bij HomeRun), masseur, fondsenwerver of PR-goeroe is het team pas compleet!

Meer informatie is terug te vinden op www.homeride.nl of www.home-run.nl en bijgaand filmpje van afgelopen jaar haalt iedereen vast over de streep! https://www.youtube.com/watch?v=3hYaeLUya9o

Geinteresseerd?

Met dit bericht willen de we interesse van de Fietsclubleden polsen. Mocht er interesse zijn dan komt iemand van het Kinderfonds graag een keer voor een presentatie met alle ins & outs. Stuur een mail aan de fietsclub, dan zullen wij de geinteresseerden bij elkaar brengen.