Inschrijving Amstel Gold Race geopend

Geplaatst op 13-10-2016  -  Categorie: Algemeen

AGRlogohome

Het is zover: vanaf nu is de inschrijving voor de Toerversie Amstel Gold Race geopend! Wil jij op zaterdag 15 april 2017 meefietsen samen met je vrienden, familie of collega's? Schrijf je dan vanaf nu t/m 31 oktober in.

De inschrijving is dit jaar vernieuwd. De accounts van voorgaande jaren zijn niet meer geldig; je moet een nieuw account aanmaken! Inschrijven kan de hele maand oktober. Het moment van inschrijven gedurende deze maand, is niet van invloed op het lotingsresultaat. Na het sluiten van de inschrijfperiode zal er een loting plaatsvinden voor individuele inschrijvingen en vriendenteams. Begin november informeert de organisatie je per email of je bent in- of uitgeloot.

 

Als ABN AMRO Fietsclub zullen we als team inschrijven, hiervoor zullen we ook samenwerken met The Cycling Academy. Het voordeel daarvan is dat je kansen om ingeloot te worden sterk toenemen. Wel zal iedereen zich individueel met zijn of haar gegevens moeten inschrijven: iedere deelnemer moet zich dus persoonlijk inschrijven met zijn/haar e-mailaccount en persoonlijke gegevens. 

Meldt je vervolgens bij ons, dan kunnen wij ervoor zorgen dat je wordt uitgenodigd voor het vriendenteam. Wacht niet tot het laatste moment, dan hebben we tijd om alles netjes te regelen!