Kwissen en plannen

Geplaatst op 16-05-2018  -  Categorie: Algemeen

De pub quiz werd genoemd als een van de favoriete activiteiten tijdens de laatste planningssessie. Hij komt dus als geroepen èn we combineren dit met de volgende planning sessie. Zet dat maar alvast in je agenda op 28 mei.

Pub quiz

De pub quiz wordt voor de gelegenheid speciaal georganiseerd door  Alpenkanjers Eric en Willem. De Alpenkanjers fietsen ook dit jaar weer met meerdere teams de Alpe d’HuZes op. Ook de collega’s van deze kanjers doen mee met de quiz en hopelijk doen zij ook nog een aardige ‘sponsor’ duit in het zakje.

Fietstochten plannen

Na de quiz gaan we ‘stemmen zonder remmen’ en bepalen welke tochten we gaan fietsen in de komende maanden. Dat hoeft niet lang te duren dus ook daarna is er nog tijd voor een gezellig drankje.

We organiseren dit op maandag 28 mei, vlak voordat de Alpenkanjers vertrekken

De pub quiz begint om 17.30 uur in de Bar 22, eerste verdieping op de Foppingadreef. Drankjes zijn voor eigen rekening maar de hapjes zijn geregeld.

De planning start om 19.00 uur. We kijken kort terug op de aanpak en gereden tochten, doen een brainstorm op te rijden kilometers van juli, augustus en september en bepalen welke tochten de ‘Rit van de maand’ worden.

Dat wordt gezellig, zeker als jij er ook bij bent. Zo heb  je hebt weer de kans om de agenda van de fietsclub mede te bepalen en eeuwige roem als je ook nog de pubquiz wint.

Inschrijven doe je hier

 

#stemmenzonderremmen

#elkebochtinwelketocht

#meerpitineennieuwerit