Laatste kans voor huidige leden om je gratis clubshirt te bestellen!

Geplaatst op 16-01-2018  -  Categorie: Fietsclub

Heb jij je gratis clubkleding nog niet besteld?

shirt-front-3dSinds de oprichting van de club hebben nieuwe leden het recht op een TEAM ABN AMRO wielershirt. De leden van het eerste uur hebben een shirt toegestuurd gekregen, al snel zijn we overgestapt op de diensten van de ABN AMRO Merchandise Webshop. Daar mochten de nieuwe leden een shirt bestellen op kosten van de club. Het laatste jaar waren niet alle maten meer op voorraad helaas.

Omdat we nu in de nieuw ontworpen clubkleding gaan rijden, krijgen álle leden die nog geen clubshirt ontvangen hebben nog éénmalig de unieke kans om het nieuwe shirt gratis te bemachtigen. 

Kun jij nog een shirt bestellen?

Tot 1 februari kun je nog aanspraak maken op een gratis clubshirt door in te loggen op Mijn Fietsclub. Daar vind je onder 'Kleding bestellen voor nieuwe leden' een link naar 'Clubshirt bestellen'. Als je je gratis shirt al hebt ontvangen, dan zie je dat hier ook!

Schrijf je in en geef je maat door, dan bestelt de Fietsclub het shirt voor je en stuurt deze per interne post zodra Bioracer alles geleverd heeft.

Na deze maand zullen alleen de nieuwe leden nog een gratis shirt kunnen bestellen.

*Als je je lidmaatschap beëindigd na het eerste jaar, incasseren we voor het ontvangen wielershirt een eigen bijdrage van € 25,- .

Welke maat en kleding passen

De nieuwe kledinglijn van de de Fietsclub is ook geproduceerd door Bioracer. Heb je al Bioracer kleding dan weet je je maat. Anders vind je de maattabel van Bioracer hier.

Passen kan ook. Zowel de dames als de herenlijn is in paskleding beschikbaar op de Foppingadreef 22. Neem daarvoor even contact op met Jacob Roorda via  email of een Whatsapp op 0610974660 voor het maken van een pasafspraak ( ma – do). 

Wil je passen maak dan snel een afspraak, de paskleding is beschikbaar tot 25 januari.