LEEFVitaal! Dam tot Dam Fietsclassic 2017

Geplaatst op 28-04-2017  -  Categorie: Wielrennen  -  Bron: LEEFVitaal!

Dam tot Dam Fietsclassic 2017


DamtoDam PietHeinTunnelVanuit LEEFVitaal! kan je dit jaar samen met je collega’s van ABN AMRO deelnemen aan de Dam tot Dam! Dit event is voor alle doelgroepen toegankelijk. Je kan namelijk deelnemen aan het event voor hardlopen, wandelen of  wielrennen! Er zijn startbewijzen beschikbaar voor de Dam tot Dam Fietsclassic toertocht op zondag 17 september 2017 in Amsterdam. De eigen bijdrage is 10€ per persoon voor je startbewijs én de trainingen, inschrijven is heel eenvoudig!

Trainingen

Om  goed voorbereid aan de start te verschijnen worden er voor de hardlopers en de wandelaars uitgebreide trainingsprogramma’s aangeboden. Voor de fietsers zijn er op een paar locaties diverse trainingen. 
Hiervoor organiseert onder andere de ABN AMRO Fietsclub vanaf eind mei twee zesweekse trainingen ism The Cycling Academy.  In de kalender vind je alle informatie over de Beginnerstrainingen en de  Gevorderdentrainingen.

Schrijf je dus nu nog in voor de trainingen onder begeleiding van professionele trainers. Wil je liever op eigen gelegenheid trainen dan zorgen wij voor online trainingsschema’s en een inloop spreekuur voor al je vragen. LEEFVitaal! zal op 17 juni ook een eenmalige fietstraining organiseren voor beginners en gevorderden (geannuleerd).  Wil je professionele trainingen om je voor te bereiden? Dan is dit je kans!

Ook wanneer je niet op de locaties werkzaam bent waar centrale trainingen worden georganiseerd,  zijn er voldoende mogelijkheden om je in te schrijven en voor te bereiden.