Met LEEFVitaal! en de Fietsclub als VIP naar de Volta Limburg Classic

Geplaatst op 15-12-2017  -  Categorie: Algemeen

headerlogoblock-1

Schrijf je in en ga net als de profs de uitdaging aan op hét officiële UCI Volta Limburg Classic parcours in een prachtig Euregionaal fietslandschap!


leefvitaalDe ABN AMRO Fietsclub organiseert samen met LEEFVitaal! voor álle ABN AMRO medewerkers de VIP deelname aan de Volta Limburg Classic. Deze toertocht die start in Eijsden in het prachtige Zuid-Limburg wordt gereden op maandag 2 april, 2e paasdag.
Deze tocht is aan het begin van het fietsseizoen een ideale graadmeter om vast te stellen hoe je conditie er voor staat! Om je te helpen in deze koude winter je voor te bereiden, hebben we een pakket samengesteld van indoortrainingen en buitentrainingen, om goed voorbereid van start te gaan!

Trainingen

De inschrijvers voor dit evenement kunnen gratis deelnemen aan 2 trainingen van The Cycling Academy. Deze trainingen zijn op donderdag van 19.30-22.00 bij Sportcity, Wibautstraat 224, 1097 DN Amsterdam tot eind maart.The Cycling Academy is een goede bekende van de Fietsclub, we hebben al een kortingsactie met hen lopen voor ABN AMRO personeel. De trainingen van TCA richten zich erop om tijdens de winter je duurvermogen en kracht op te bouwen, voor een vliegende start wanneer het buitenseizoen begint.
Dit is een uitgelezen kans om eens te kijken of deze vorm van trainen je bevalt! 

In de maand maart zal de Fietsclub 2 trainingen organiseren in de buitenlucht. Voor deze trainingen zullen we een mooie route uitzoeken, startend vanaf het ABN AMRO sportpark in Amstelveen. Tijdens deze trainingen richten we ons op de veiligheid van het rijden in een groep, handsignalen, tempo en sociaal rijden!

Volta Limburg Classic

De Volta Limburg Classic Toertocht komt tot stand vanuit de wedstrijd Volta Limburg Classic. Iedereen met een passie voor fietsen - en voldoende uithoudingsvermogen - kan één dag na de wedstrijd meedoen aan de Volta Limburg Classic Toertocht.

Fietsers hebben keuze uit 4 verschillende afstanden waarbij de route - afhankelijk van de gekozen afstand - leidt door de mooiste plekken van Zuid-Limburg, Wallonië en de Voerstreek. De start – en finishlocatie biedt daarbij een gezellige ijkpunt. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een nieuwe afstand. Is 85, 120 of 150 km toch iets te ver? Kies dan voor de nieuwe 60 km route en ga jouw uitdaging aan.

Je kunt ervoor kiezen om de tocht samen met ABN AMRO collega’s te fietsen, maar uiteraard mag je ook je eigen gang gaan en je eigen tempo rijden. De lange afstanden (150km, 120km) zullen starten om 08:00 en de korte afstanden (85km, 60km) om 09:30. We verzamelen bij de start (exacte locatie volgt).

VIP arrangement

Na afloop krijg je toegang tot het VIP Paviljoen aan de Vroenhof in Eijsden waar je kunt genieten van een uitgebreid buffet en allerlei heerlijke drankjes. Het VIP Paviljoen is open na de finish van 12:00 - 18:30 op vertoon van jouw exclusieve VIP pas.

Pakket en kosten

Kosten los Nu Fietsclubleden
Startbewijs voor de Volta Limburg Classic, incl VIP Middag arrangement 83,38€ 35,00€ 20,00€
2 trainingen The Cycling Academy 40,00€ Gratis Gratis
2 buitentrainingen van de ABN AMRO Fietsclub Onbetaalbaar Gratis Gratis
Totaalbedrag eigen bijdrage 35,00€

20,00€

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze actie, ga je naar de activiteit in de kalender. Fietsclubleden kunnen inloggen om toegang te krijgen tot de ledenprijs. De eigen bijdrage betaal je direct bij inschrijving via iDEAL. Inschrijven kan tot eind januari.

Uiteraard krijg je direct de ledenprijs, als je lid wordt van de Fietsclub. De maand december is nog gratis!

De trainingen van The Cycling Academy kunnen in de maanden december en januari gevolgd worden. Als je wil deelnemen aan 1 van deze 2 gratis trainingen, meldt je dan aan via de fietsclub via email. Geef in je mail aan op welke datum je wil trainen. Dit geldt ook voor abonnementhouders van TCA, de LEEFVitaal -Volta training kan alleen per mail worden aangemeld.