Meters maken voor KWF op de Midsummer Night Ride

Geplaatst op 23-05-2017  -  Categorie: Algemeen

 


Fietsliefhebbers opgelet,

Op dinsdag 20 juni organiseert de ABN AMRO Fietsclub haar Midzomer Bike Ride mèt BBQ. Net als vorig jaar staat de rit in het teken van de Foundation actie: Meters Maken voor….

Het goede doel is deze keer Alpe d' Huzes. Per deelnemers sponsort de ABN AMRO Foundation 15 euro aan het door ons gekozen goede doel.Training

De Rit

We rijden een route van circa 50 kilometer en het tempo is zo dat we als groep starten en eindigen. De Roadcaptains van de fietsclub zorgen ervoor dat de groep(en) bij elkaar blijven en er veilig gefietst wordt. Ook op de mountainbike ben je van harte welkom. Dit is een prachtige gelegenheid om, gezellig met je collega’s, ‘lekker wat kilometers te maken’. We starten om 18.00 uur vanaf het Sportpark in Amstelveen.

Meter maken voor.....

Al genietend op de fiets ‘verdien’ je 15 euro voor ons goede doel; Alpe d’HuZes. We doen namelijk mee met ‘Meters maken voor….’ van de ABN AMRO Foundation. Zo doe je mee aan een sponsorrit zonder dat je zelf voor sponsorgeld hoeft te zorgen. Dit jaar kiezen we voor Alpe d’HuZes, een geweldig fietsevenement waaraan ieder jaar de nodige collega’s aan meedoen in onder meer de teams van de Alpenkanjers. Alpe d’HuZes haalt geld op KWF ten behoeve van onderzoek naar een medicijn tegen kanker, helaas nog maar al te nodig.

Inschrijven

Zo’n een kans krijg je maar een keer per jaar dus schrijf je snel in via deze site. De fietsclub zorgt voor aanmelding van de deelnemers bij de actie 'Meters maken voor....'

BBQ

Na de rit kun je aanschuiven bij de BBQ, een meer dan complete maaltijd met verschillende soorten vlees, salades, sauzen, brood en friet. En zelfs een verfrissend toetje. Leden betalen hiervoor 10 euro, niet-leden 17,50 euro. (kostprijs)

Dit evenement is zeker ook toegankelijk voor niet-leden. Breng je fietsende collega’s mee, dat werkt sfeer –en opbrengst verhogend. Graag tot ziens op 20e.

 Wel meefietsen maar geen tijd voor de BBQ. Dat kan ook. Geef je dan hier even op 

 Starttijden

18:00 uur Start van de Midzomer rit

20:30 uur BBQ

Startlocatie:    ABN AMRO Sportpark, Jan Tooroplaan 48, 1182 AE, Amstelveen 

Inschrijven Terug