Midsummer Ride & BBQ op 5 juli

Geplaatst op 25-05-2022  -  Categorie: Algemeen

De zomer is in volle aantocht en de zon gaat pas na tien uur onder: perfect voor een avondrit. Op dinsdag 5 juli organiseren we onze jaarlijkse Midsummer Ride & BBQ, een rit van ongeveer 50 km rond Amsterdam. Na afloop zorgen Jan en Irene van het ABN AMRO Sportpark weer voor een smakelijke BBQ.

Tijdens deze Midsummer Ride willen we natuurlijk zoveel mogelijk ABN AMRO collega’s op de fiets krijgen. Neem daarom dus ook jouw collega’s mee die nog geen lid zijn van de fietsclub. Ook minder ervaren wielrenners zijn meer dan welkom.

We verzamelen vanaf 17.00 uur op de Jan Tooroplaan 48 in Amstelveen en vertrekken om 17.30 uur stipt vanuit Amstelveen. Rond 20.00 uur zijn we terug voor de BBQ. Op het sportpark zijn kleedkamers en douches aanwezig. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor diegenen die van verder komen.

 

De BBQ zal op het terras plaatsvinden, dus neem ook warme kleding mee als de avonden kouder worden.

Inschrijven

Inschrijven voor de Midsummer Ride kan via deze link. Inschrijven is voor zowel de tocht en de aansluitende BBQ (kosten: €10 per persoon). Het bestuur biedt de drankjes tijdens de BBQ aan. We hopen jullie op 5 juli te zien op dit event!

 

fiets-bbq