Midsummernight Ride voor het Goede Doel op 19 juni

Geplaatst op 18-05-2018  -  Categorie: Algemeen

hq-cycling-dusk-1Op 19 juni rijden we weer onze jaarlijkse AAFC klassieker “ABN AMRO Midsummernight Ride”. Rond de langste dag van het jaar rijden we een lokale rit van ongeveer 50 km onder leiding van onze vaste trainer Joost en road captains Peter en Jacob. Na afloop van deze social ride zorgen Jan en Irene van het ABN AMRO Sportpark weer voor een uitstekende BBQ.

Ook dit jaar rijden we deze tocht voor het goede doel. Dit jaar steunen we onze collega’s die met het team Alpenkanjers deelnemen aan de Alpe d’Huzes. De ABN AMRO Foundation draagt 20 euro per collega bij via de jaarlijkse “Meters Maken”-actie.

Tijdens deze Ride willen we daarom zoveel mogelijk ABN AMRO collega’s op de fiets krijgen (inclusief dochterbedrijven). Neem daarom dus ook jouw collega’s mee die nog geen lid zijn van de fietsclub. Want samen kunnen we een mooi bedrag bij elkaar fietsen. Ook minder ervaren wielrenners zijn meer dan welkom. We hanteren altijd het samen uit, samen thuis principe.

We verzamelen vanaf 18.00 uur en starten om 18.30 uur stipt vanuit Amstelveen. Rond 20.30 uur zijn we terug voor de BBQ. Op het sportpark zijn kleedkamers en douches aanwezig. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor diegenen die van verder komen.

Inschrijven voor de Midsummernight Ride kan via de AAFC website. Inschrijven kan zowel voor de tocht (gratis) en de aansluitende BBQ (10 euro voor leden, 15 euro voor niet-leden). Het bestuur biedt de drankjes tijdens de BBQ aan.

Deze clubrit is tevens dé gelegenheid om te pronken met het nieuwe AAFC tenue. Bank Hard, Bike Hard! We hopen je dinsdag 19 juni te zien.