MidsummerRide met Pizza op 21 juni vanuit Amstelveen

Geplaatst op 06-06-2023  -  Categorie: Algemeen

Het is bijna zomer en dat moet gevierd worden! Dus fiets en eet mee op de midsummerride.

Het afgelopen weekend is de club op buitenlandreis geweest naar Winterberg. Wat een prachtige omgeving was dat en we hadden een mooie groep fietsers uit de fietsclub bij ons!

Helaas kon niet iedereen aansluiten dat weekend, maar op 21 juni is er weer een clubevenement. We houden onze (ondertussen) traditionele MidsummerRide. Het plan was altijd om vanaf de ons bekende plek bij de tennisclub te vertrekken en de BBQ door Jan te laten organiseren. Nu zijn er echter enkele veranderingen geweest afgelopen jaar. De tennisclub is zelfstandig geworden en geen onderdeel meer van de ABN AMRO Personeelsvereniging en de nieuwe tennisclub heeft de bar en horeca overgenomen van Jan. 

logo-rounded-corners-small-pngGelukkig kunnen we ook dit jaar gewoon terecht bij de tennisclub om te verkleden en na afloop te borrelen en we hebben HolyMoly pizza uitgenodigd om het eten voor de fietsende deelnemers te verzorgen! Dus geen traditionele BBQ, maar we starten hiermee misschien wel een nieuwe traditie met de pizza!

Enkele logistieke zaken:

  • We kunnen gebruik maken van kleedkamer 4, deze ligt naast tennisbaan 3 en is vanaf buiten te benaderen.
  • De eigen bijdrage voor de pizza en de drankjes is 10 euro
  • Verzamelen om 17:30, vertrek rond 17:45
  • Adres: Jan Tooroplaan 48, 1182 AE Amstelveen

We verwachten weer net zoveel gezichten als vorig jaar, dus het belooft gezellig te worden!

Schrijf je in