Mouwloos damesshirt op veler verzoek (uiteraard in clubkleuren)

Geplaatst op 04-08-2021  -  Categorie: Fietsclub

De club groeit als kool de laatste maanden. Het is heel fijn om te zien dat het aantal dames in de club ook toeneemt en actief deelneemt aan de ritten en activiteiten! De dames zijn alleen niet altijd blij met de 'tan lines' die achterblijven door de mouwtjes als je intensief fietst in de zon. Dit geeft in zomerkleding niet het mooie gebronsde resultaat waar naar gezocht wordt.

tw-br-51367d-body-race-proven-bodyfit-women-727Nieuw ABN AMRO shirt zonder mouwen, uiteraard in clubkleuren!

Een vraag die we de laatste weken geregeld kregen van de dames, is om een shirt zonder mouwen toe te voegen aan de kledinglijn van de club. Deze hadden we nooit, omdat ons ontwerp met de iconische gestreepte wit/zwart/groene accenten op de mouwen gericht is. Maar we willen graag aan de wensen van de leden voldoen. 

Vanaf vandaag is het daarom mogelijk om in de webshop dit nieuwe kledingstuk te bestellen. De afbeelding is een BioRacet standaard voorbeeld, voor de leden zal ons logo op de voor- en achterkant komen, in combinatie met de groene accenten op de achterzakken, net zoals op de shirts met mouwen.

Ga naar de webshop, log in met je Fietsclub account en bestel voor 1 september! Hier vind je het mouwloze shirt in een directe link.