Nieuw fietsjaar 2019

Geplaatst op 27-01-2019  -  Categorie: Fietsclub

Beste leden, fietsvrienden,

We hopen dat jullie goed  aan het nieuwe jaar zijn begonnen en ook al hebben nagedacht over mooie (fiets) plannen voor dit  nieuwe jaar. Alle medewerkers van de bank hebben sinds afgelopen jaar een “Vitaliteits KPI” gekregen via MyHR en wat is er nou mooier om die KPI te vervullen met het beoefenen met onze mooie hobby: fietsen!  Het bestuur heeft al een paar maal bij elkaar gezeten en is voor jullie al druk bezig om er weer een heel mooi fietsjaar van te maken!

img-7569Ook dit jaar zal het bestuur een aantal standaard activiteiten organiseren zoals de buitentrainingen, het buitenlandweekend en een aantal gezamenlijke tochten. Daarnaast zullen we – in lijn met vorig jaar – elk kwartaal samen met jullie gaan brainstormen/scrummen om te bepalen welke activiteiten jullie graag zouden willen ontplooien naast onze “standaard” kalender. De eerstvolgende gelegenheid voor alle leden om mee te denken over de activiteiten in 2019 zal plaatsvinden op Maandag 4 maart in CIRCL vanaf 1800 uur. Die avond zal beginnen met een Nieuwjaarsborrel en korte ALV en daarna zullen we met jullie gaan brainstormen over het nieuwe jaar.

De “standaard” kalender van de ABN AMRO Fietsclub zal sowieso bestaan uit:

-        Maandag 4 maart; Nieuwsjaarsborrel, Brainstorm, ALV in CIRCL, Gustav Mahlerlaan

-        Zondag 31 maart: De openingstocht, de Ronde van Zandvoort, Circuit te Zandvoort

-        April/Mei/Juni/Juli: Twee blokken van 6 buitentrainingen, vertrek Amstelveen

-        Eind Juni: Buitenlandreis naar de Dolomieten, Italië

We zijn heel benieuwd naar jullie ideeën/suggesties om deze Kalender verder aan te vullen voor de eerste helft van 2019.

midzomernachtbbqWe willen jullie graag informeren over een paar wijzigingen in het bestuur van de Fietsclub. Jacob Roorda heeft besloten om af te treden als bestuurslid. We gaan Jacob enorm missen als “scrummaster” van de Fietsclub, aanjager van vele mooie ideeën en initiatieven en als zeer enthousiaste MTB’er. We zijn zeer vereerd een enthousiaste dame gevonden te hebben die graag wil toetreden tot het bestuur; Linda Boersma. Daarnaast heeft Maurits de voorzitters functie overgegeven aan Willem. Alle bestuurswisselingen zullen we kort de revue laten passeren tijdens de ALV. De bestuurswisselingen zullen leiden tot kleine aanpassingen in het programma voor 2019. We hebben besloten de MTB activiteiten op een lager pitje te zetten, terwijl we daarvoor in de plaats denken we aan een “ladies” fiets evenement. Daarnaast blijft er veel ruimte beschikbaar in de kalender 2019 voor suggesties en ideeën van jullie.

Kortom, het bestuurspeloton is al gestart en we hopen dat er vele leden aanhaken op de fiets om en bloc de 2019 koers hard te maken met het organiseren van mooie activiteiten om er een spetterend fietsjaar van te maken!

We hopen jullie allen te zien op maandag 4 maart en tijdens onze activiteiten in 2019.

Vriendelijke groet, Linda, Martin, Maurits, Peter, Willem