Nieuwe bestelronde fietskleding

Geplaatst op 02-07-2019  -  Categorie: Algemeen

Bestel voor 22 juli het Bioracer AAFC tenue

shirt-front-3dWil je dit seizoen jouw fietsoutfit compleet maken? Of is jouw shirt of bibshort aan vervanging toe? Bestel dan voor 22 juli in onze nieuwe webshop jouw fietskleding.

De kledinglijn wordt zoals gebruikelijk geproduceerd door Bioracer. Zij leveren degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. We hebben gekozen voor de 'prof bodyfit' serie. Aerodynamisch, getailleerd met raglan mouwen met naadloze mouweinden. Er is een dames -en een heren kledinglijn waarbij je voor de broeken kunt kiezen voor specifieke zemen. Meer informatie over de kledinglijn en de verschillende mogelijkheden vind je op de website: https://fietsclub.pvabnamro.nl/wielertenue

Hoe bestel ik het wielertenue?

De kleding kun je bestellen in de webshop: https://fietsclub.pvabnamro.nl/shop. Afrekenen kan eenvoudig met iDEAL.

De webshop staat open tot uiterlijk 22 juli. Daarna wordt de bestelling bij Bioracer geplaatst. Bestel je na deze deadline dan wordt de bestelling pas weer in de volgende bestelronde in het najaar meegenomen.

Let op: In de webshop kun je ook de gratis fietssokken aan jouw bestelling toevoegen. Je hoeft dit niet twee keer door te geven.

Let op: bestelling nieuwe leden

Nieuwe leden hebben recht op een gratis* wielershirt. Heb je nog geen shirt ontvangen, maar heb je al wel jouw bestelling doorgegeven? Dan hoef je niet opnieuw een bestelling door te geven. Jouw bestelling wordt in deze ronde meegenomen.

bib-3dWanneer ontvang ik mijn bestelling?

Naar verwachting duurt het 6 weken voordat wij de levering ontvangen. Daarna ontvang je bericht over waar je jouw betelling kan ophalen. Dat kan in ieder geval op locaties Gustav Mahlerlaan en Foppingadreef. Werk je op een andere locatie?  Dan maken we een afspraak hoe we de spullen zo makkelijk mogelijk bij jou kunnen krijgen.