Nieuwe fietskleding; Design, webshop en passen

Geplaatst op 11-01-2018  -  Categorie: Algemeen

Binnenkort  starten we met de verkoop van de nieuwe fiets outfit van de ABN AMRO Fiets Club. In dit artikel lees je meer over het winnende design, hoe je kleding kunt passen en hoe je kunt de kleding kunt bestellen. Deze informatie staat ook op site onder het menu item 'Nieuwe ABN AMRO Fietskleding'

Nieuw design

Na een erg spannende stemronde met likes op facebook, mailtjes en ingezonden formulieren is er met een kleine meerderheid gekozen voor het ontwerp met de witte mouwen en het hippe streeppatroon. We laten de kleding maken bij de firma Bioracer. De ontwerper daar legt nog de laatste hand aan het ontwerp en de vertaling ervan naar accessoires zoals arm –en beenstukken en sokken. Het ABN AMRO logo op de rug van het shirt wordt nog vervangen door #bikehard, het logo komt wel terug op achterkant van de bib short.

shirt-front-3d

shirt-back-3dbib-3d

Webshop

Zodra het ontwerpen is afgerond lanceert Bioracer een speciale webshop. Daarin kun je de verschillende kledingstukken bestellen en betalen via Ideal. De kleding wordt op het door jou opgegeven adres geleverd. De webshop zal voor een beperkte periode (ong 2 weken) open zijn, waarna de bestellingen worden verzameld en in een keer geproduceerd en vervolgens uitgeleverd. Zo’n verkoopronde doen we 1 à 2 keer per jaar. Hiermee borgen we dat er een zekere ‘productiemassa’ is en zo de prijzen laag houden.

Schaf je een bibshort dan heb je de keuze uit verschillende soorten zemen (zonder meerprijs)

Zodra de link van de webshop beschikbaar komt vind je die hier:

Link webshop:

Gebruik voor het account in de webshop het email adres waarop je ook de nieuwsbrief ontvangt. Dit is van belang om in aanmerking te komen voor de introductiekorting op de kledingset (shirt&bib)

De eerste uitlevering vindt plaats voor de Volta Classic zodat je die tocht in je nieuwe outfit kunt fietsen

Introductieprijs

We willen, natuurlijk, graag dat er zoveel mogelijk leden in de nieuwe outfit gaan rondfietsen. Om de aanschaf nog wat aantrekkelijker te maken kun je , eenmalig, 1 set van een shirt met korte mouwen en een bib short kopen voor de introductieprijs van 75 EUR inclusief BTW. De korting van bijna 20 euro neemt de fietsclub voor haar rekening en geldt alleen voor leden van de fietsclub.

Deze korting wordt zichtbaar zodra je de kleding in het mandje van de webshop hebt staan en gaat betalen.

Welke maat en kleding passen

De laatste lijn van de Team ABN AMRO kleding is ook geproduceerd door Bioracer. Heb je hier al passende kleding van dan weet je je maat.

De maat tabel van Bioracer vindt je hier.

Passen kan ook. Zowel de dames als de herenlijn is in paskleding beschikbaar op de Foppingadreef 22. Neem daarvoor even contact op met Jacob Roorda via email of een Whatsapp op 0610974660 voor het maken van een pasafspraak ( ma – do).