Kies onze nieuwe fietsoutfit

Geplaatst op 17-12-2017  -  Categorie: Fietsclub

shirt-gekleurde-driehoeken

prj18-000709-3d-prof-bodyfit-ss-men-frontview

Ga jij voor donker met veel ABN AMRO kleuren of voor witte mouwen en een subtiele ABN AMRO hint?

Eerder dit jaar heeft ABN AMRO besloten om de kleding van een aantal sporten niet meer via de web shop aan te bieden. Dat geldt ook voor de fietskleding. We reden tot nu toe immers in de ' officiële'  Team ABN AMRO outfit en dat wordt nu niet meer geproduceerd. Dit was het signaal voor de fietsclub om op zoek te gaan naar een alternatief.

Nieuw design

Ook een mooi moment om eens naar het design te kijken. Het mag allemaal wat spannender, opvallender en met meer kleur. Maar nog wel herkenbaar ABN AMRO. En dat is gelukt. We zijn uiteindelijk weer uitgekomen bij Bioracer; goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en een gestroomlijnd proces met eigen web shop, rechtstreeks betalen en leveren.

Over smaak valt te twisten en dat kan gemakkelijk als we met z'n honderdtwintigen allemaal iets anders, mooi vinden. We hebben daarom alvast 2 ontwerpen laten maken waar we als leden uit kunnen kiezen. Het shirt met de meeste stemmen wordt de basis van onze nieuwe fietsoutfit.

Stemmen en shoppen

Op onze Facebook pagina starten we een poll voor de 2 shirts. Voor het shirt met de meeste stemmen gaan we een complete outfit ontwerpen, denk aan een ' korte' set, een lange set en wellicht ook arm -en beenstukken. Zowel in dames als heren model.

Als de set compleet is gaat de web shop open en kan er ' geshopt' worden. Tegen die tijd is er ook paskleding beschikbaar om de juiste maat te kunnen bepalen. Bestel je een broek dan kun je zelf kiezen welke zeem je daar in wilt.

Na een bepaalde periode worden de bestellingen verzameld en wordt in een keer geproduceerd. Betaling en uitlevering gaat rechtstreeks via Bioracer. 

Als het zover is hoor je daar natuurlijk meer over. Eerst maar eens een keuze maken. 

Ga jij voor donker met veel ABN AMRO kleuren of voor witte mouwen en een subtiele ABN AMRO hint?