Nieuwe GARMIN aanbiedingen ism Mediamarkt

Geplaatst op 08-09-2017  -  Categorie: Algemeen

edge-520-strava1-1Vanaf vandaag is het mogelijk voor leden van de fietsclub om via de site de fietscomputers uit de EDGE serie en bijbehorende accessoires te bestellen tegen een zéér voordelig tarief.

Voor deze aanbiedingen werken we samen met de Mediamarkt. Je doet de betselling via de site van de fietsclub en deze wordt direct doorgezet naar Mediamarkt die de afhandeling zal verzorgen. In deze aanbiedingen hoef je dus niet meer te wachten tot alle bestellingen tegelijk geplaatst en geleverd worden! MediaMarkt bezorgt je bestelling op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 met DHL. 

Productenlijn

We hebben een keuze gemaakt uit de productenlijn van GARMIN, waarbij er voor ieder type sportieve fietser een populaire EDGE bij zit. Als je voor je tweede fiets ook een  ANT+ sensorset nodig hebt, of wanneer je hartslagband versleten is, dan kun je die ook bij ons bestellen.

cf-lg-1Bijzonder is ook de VARIA lijn van Garmin. Producten die helemaal op veiligheid zijn gericht. Een achterlicht met RADAR, waardoor je zelfs op je EDGE computer ziet dat er een achterligger aankomt, maar ook een voorlicht dat zich helemaal aanpast aan de omstandigheden en de rit!

Misschien heb je gelezen dat de EDGE 1030 er ook aankomt, deze hebben we nu nog niet in de aanbieidingen, mogelijk volgt deze nog wel natuurlijk!

Garmin Aanbiedingen