Nieuwjaarsborrel op 10 januari in Circl

Geplaatst op 17-12-2017  -  Categorie: Algemeen

Mountainbike vuurwerkOp 10 januari proosten wij graag met alle leden op het nieuwe fietsseizoen. De borrel begint om 17.30 uur in de Rooftop bar van het circulaire paviljoen Circl (Gustav Mahlerlaan, Amsterdam). Samen met jullie kijken we natuurlijk terug op de hoogtepunten het afgelopen fietsjaar. Maar vooral willen we samen met jullie vooruitkijken op de sportieve uitdagingen die in het verschiet liggen.

Onthulling nieuwe kleding

Er is daarnaast genoeg te bespreken. Tijdens de borrel maken we het definitieve ontwerp van onze nieuwe kleding bekend en kan direct besteld worden. Alle leden kunnen de komende weken meestemmen in welk tenue we volgend jaar weer vele kilometers zullen maken.

Wielerkalender

Tevens willen we samen met jullie de wielerkalender voor 2018 opstellen. Welke tochten staan er op het wensenlijstje om samen met collega’s te fietsen. Zijn het weer de klassiekers van afgelopen jaren of kiezen we voor de minder bekende tochten? Ook willen we met jullie de Bucketlist Challenge bespreken; welke grote tocht die op ons lijstje staat willen we samen gaan bedwingen. Het Stelvio weekend staat alvast op de agenda voor komend jaar.

Participatie

Tenslotte willen we graag jullie input hebben op manieren om de participatie binnen de fietsclub te vergroten. Hoe zorgen we voor een grotere opkomst bij activiteiten? Hoe zorgen we dat we de juiste activiteiten organiseren, en hoe kunnen we dat gezamenlijk met alle leden doen.

Graag horen we of jullie bij de borrel aanwezig zijn. Aanmelden kan via de site. De borrel is gratis.