NTFU Fietssport app en andere voordelen

Geplaatst op 10-04-2021  -  Categorie: Algemeen

Soms vergeet je het wel eens, maar als ABN AMRO Fietsclub lid, ben je automatisch lid van de NTFU. We hebben voor deze organisatie gekozen, omdat de NTFU voor iedere fietser direct voordeel levert en een club zoals de onze goed kan ondersteunen.

logontfuDe Fietsclub en de NTFU

Al vanaf de start van de Fietsclub zijn we als bedrijfslid aangesloten bij de NTFU. Hierdoor kun je als lid van de AAFC gebruik maken van alle voordelen van de NTFU, zoals deelnemen aan de toertochten, je bent verzekerd en je krijgt het blad Fietssport thuisgestuurd. 

De club krijgt ook ondersteuning van de NTFU. In het verleden hebben we al eens een Weg kapitein training van de NTFU gehad voor een groep leden, we hebben ook een hele leuke MTB clinic genoten op de Utrechtse heuvelrug. Maar ook zonder georganiseerde activiteiten haal je iedere keer dat je fiets voordeel uit je lidmaatschap, door de verzekering. Met het NTFU lidmaatschap ben je verzekerd voor schade die je oploopt bij een valpartij of ongeluk. De basis dekking loopt tot 1000 euro en je kunt heel eenvoudig je dekking verhogen als je dat wil. Ik weet dat er al meerdere leden van deze verzekering gebruik hebben (moeten) maken, uiteraard niet van harte, maar wel heel welkom! 

Fietssport App

fietssport-app-1-800x525Recent heeft de NTFU een nieuwe Fietssport app uitgebracht. Op de Fiets site kun je hier in veel meer detail over lezen. In de Fietssport-app bekijk je alle toertochten op de NTFU-kalender, download je routes én ontdek je mooie spots bij jou in de buurt.

Op basis van jouw GPS-locatie stelt de app een lijst samen met toertochten, routes en spots bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook op onbekend terrein zoeken naar verrassende plekken en leuke evenementen. Swipe door de kaart of gebruik de uitgebreide filter. Hoewel er voorlopig nog geen toertochten zijn, kun je uiteraard wel al plannen maken. Want Nederland barst van de prachtige toertochten, ook na corona. In de Fietssport-app vind je het grootste aanbod van toertochten en maak je eenvoudig een verlanglijstje. Daarnaast beschikt de app over ruim 1.000 routes die je op eigen houtje kunt fietsen. De routes zijn samengesteld door ervaren routemeesters bij NTFU-verenigingen, liefhebbers die jou graag over de mooiste wegen en paden voeren.

Kijk ook nog eens op de site van de NTFU op https://fietssport.nl of https://ntfu.nl om te zien wat de NTFU je als ABN AMRO Fietsclublid te bieden heeft!