NTFU Ledenpas for life

Geplaatst op 23-11-2016  -  Categorie: Fietsclub  -  Bron:

Scan&Go mobielIeder voorjaar was het vaste prik: je nieuwe NTFU-ledenpas was er weer! Dit jaar gaat het iets anders; door de ontwikkelingen binnen Scan&Go en de komst van de digitale ledenpas via Fietssport.nl is het overbodig geworden om jaarlijks een nieuwe pas te versturen. Daarom blijft de ledenpas die op dit moment in je portemonnee of fietstasje zit geldig zolang je lid bent.

Let op: als je je lidmaatschap wil opzeggen per 1 januari 2017, dan kan dat nog tot 1 december.  1 December is de pijldatum waarop de verlengingen van het NTFU lidmaatschap wordt gebaseerd. 

Scan&Go

“Het aantal toertochten dat Scan&Go gebruikt blijft maar groeien en mede daarom hebben we er nu voor gekozen om een ‘pas for life’ uit te geven,” vertelt Linda Beliën van de NTFU. “Via de scanner kunnen de organisatoren van toertochten namelijk zien of iemand lid is en dus korting krijgt op de tocht. Dit maakt de ledenpas met een jaartal erop overbodig.”

Handig: je ledenpas op je mobiel

“Daarnaast hebben we een aantal maanden geleden Fietssport.nl gelanceerd, een platform waar je onze toertochten en fietsroutes vindt,” vertelt Linda. “NTFU-leden kunnen hier gratis een PLUS-account aanmaken, zodat je je ledenpas ook digitaal hebt.” Verlies je je fysieke ledenpas? Dan heb je nog altijd je digitale ledenpas óf vraag je voor €5,- een nieuwe fysieke pas aan.

Wil jij je ledenpas digitaal? Maak dan een basic account aan op Fietssport.nl en voer op de pagina ‘mijn gegevens’ je lidnummer van de NTFU in. De barcode die je ziet is je ledenpas, maar dan op je mobiel – handig!